a view of a bridge over a body of water

2021 Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 25,000.00
Rega diskon
$ 25,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda

Sampeyan bisa entuk kewarganegaraan Antigua lan Barbuda ing program kewarganegaraan kanthi investasi ing real estate, bisnis utawa dana pembangunan nasional

Fitur lan kaluwihan khusu:

  • kewarganegaraan dobel;
  • ora ana syarat kanggo omah langsung;
  • ora ana pajak ing babagan penghasilan jagad;
  • papan dununge - mung limang dina, suwene limang taun;
  • ora ana syarat kanggo pendhidhikan, pengalaman manajemen;
  • entuk kesempatan kanggo ngunjungi luwih saka 150 negara, kalebu Hong Kong, Inggris Raya, uga sing kalebu ing zona Schengen;
  • kuitansi sajrone wektu ora luwih saka telung wulan, kalebu bocah cilik, uga bocah ing umur 25 taun;
  • registrasi kewarganegaraan kanggo wong tuwa sing umur 65 taun urip karo pelamar langsung;
  • registrasi kewarganegaraan kanggo penyandang cacat sing ana ing perawatan wong (bocah, wong tuwa);
  • bisa nampa dokumen resmi, sajrone wektu ora ngluwihi 60 dina wiwit tanggal investasi;
  • wilayah sing disenengi kanggo omah permanen.

Cara entuk kewarganegaraan Antigua lan Barbuda:

1. Kanthi investasi ing Dana Pembangunan Nasional (fitur - ora bisa dibatalake):

  • US $ 100 - pelamar langsung plus 000 wong sing dirawat,
  • Ing jumlah US $ 125 - pelamar langsung ditambah 000 wong sing ngurus.

2. Kanthi nandur modal ing real estate sing wis disetujoni negara:

Sajrone kerangka program sing dipertimbangkan, biaya real estate sing dipikolehi kudu paling ora 400 ewu dolar AS kanggo rencana sing wis disetujoni. Properti kasebut kudu diduweni paling ora limang taun. Registrasi judhul kanggo properti, biaya registrasi lan pambayaran pajak dibayar luwih saka biaya kanggo entuk properti kasebut dhewe.

3. Organisasi wirausaha

Pelamar kudu nggawe investasi 1 yuta 500 ewu dolar AS kanggo miwiti bisnis lan entuk kewarganegaraan Antigua lan Barbuda. Uga, investasi bisa uga bebarengan. Ing kasus iki, minimal kanggo saben calon yaiku US $ 400, total minimal US $ 5 yuta.

Pajak nasional:

  • US $ 25 - nganti 000 pelamar;
  • US $ 15 - saben pelamar sabanjure.

Biaya kanggo verifikasi keterlibatan ing angkara:

  • US $ 7 - pelamar langsung;
  • US $ 4 - wong sing ngurus umur 500 lan 18 taun;
  • US $ 2 - wong sing lagi ngopeni umur 000 nganti 12 taun.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda RUS 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan ENG