a group of people swimming in a body of water

2021 Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 25,000.00
Rega diskon
$ 25,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis

Kaendahan alam lan garis pantai berpasir putih Saint Kitts lan Nevis pancen apik banget lan papan sing apik ing Karibia.

Iklim tropis ing pulau-pulau sing apik iki, banyu bening narik minat para turis lan ningkatake pangembangan bisnis pariwisata. Saint Kitts lan Nevis dikoordinasi karo penerbangan langsung saka Eropa lan Amerika Serikat, mula ing pulau kasebut nawakake kaluwihan unik kanggo para pelamar kanggo kewarganegaraan.

Fitur lan kaluwihan khusu:

  • entuk kewarganegaraan ing wektu sing ora ngluwihi 2 wulan;
  • hak entuk kewarganegaraan kanggo bocah ing umur 30 taun, wong tuwa sing umure luwih saka 65 taun;
  • ora ana syarat kanggo omah ing negara kasebut;
  • ora ana syarat kanggo ngarsane pribadi nalika ndhaptar aplikasi;
  • ora ana syarat kanggo wawancara, syarat kanggo pendhidhikan utawa pengalaman manajemen;
  • ora kewajiban ndhaptar visa mlebu wilayah 155 negara, kalebu wilayah Schengen, Inggris Raya, Hong Kong, Singapura;
  • dibebasake saka pajeg ing bentuk penghasilan jagad;
  • registrasi dokumen resmi (paspor) Saint Kitts lan Nevis sajrone wektu ora luwih saka 2 wulan.

Cara kanggo entuk kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis:

1. Kegiatan investasi, kanthi kontribusi dana kanggo Bantuan kanggo Korban Topan - sifat sing ora bisa dibalekake:

  • $ 150 ewu - kanggo pelamar langsung;
  • $ 150 ewu - kanggo kulawarga 3 wong (pasangan utawa pasangan ditambah 2 bocah ing umur 18 taun);
  • $ 25 ewu - kanggo wong sabanjure sing ngurus.

2. Investasi dana gula (SIDF) - sumbangan sing ora bisa dibalekake maneh.

  • $ 250 ewu - kanggo pelamar langsung;
  • $ 300 ewu - kanggo pelamar utama ditambah 3 tanggungan;
  • $ 25 ewu - kanggo wong sing ngurus mengko.

3. Real Estate

Biaya tuku real estate paling ora kudu $ 400 ewu. Real Estate kudu duwe paling ora limang taun, wong sing nandur modal ing real estate uga mbayar pajeg. 

Biaya kanggo verifikasi keterlibatan ing angkara:

  • 7 ewu 500 $ - kanggo pelamar utama;
  • $ 4 - kanggo tanggungan paling umure 16 taun.

Pembayaran kanthi ragad negara (kanggo akuisisi real estate):

  • $ 35 - kanggo pelamar utama, tanggungan paling umure 047 taun;
  • $ 20 - kanggo pasangan utawa pasangan;
  • $ 10 - kanggo tambahan gumantung.

Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis ENG

Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis RUS