2021 Гражданство Вануату

2021 Kewarganegaraan Vanuatu

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 30,000.00
Rega diskon
$ 30,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Vanuatu

Udara bersih, pantai lan ewonan kilometer saka masalah lan keprihatinan jagad. Vanuatu minangka salah sawijining sudhut sing paling apik ing donya kanthi panganan lan banyu alami. Program Kewarganegaraan Vanuatu minangka salah sawijining sing paling cepet ing saindenging jagad - cara paling cepet kanggo entuk paspor anyar.

Fitur lan kaluwihan khusu:

  • entuk kewarganegaraan ing wektu sing ora ngluwihi 1 wulan;
  • ora ana syarat kanggo omah ing negara kasebut;
  • ora ana syarat kanggo ngarsane pribadi nalika ndhaptar aplikasi;
  • ora ana syarat kanggo wawancara, syarat kanggo pendhidhikan utawa pengalaman manajemen;
  • ora kewajiban ndhaptar visa mlebu wilayah 127 negara, kalebu wilayah Schengen, Inggris Raya, Hong Kong, Singapura;
  • dibebasake saka pajeg ing bentuk penghasilan jagad;
  • registrasi dokumen resmi (paspor) Vanuatu sajrone wektu ora luwih saka 2 wulan.

CARA PENDAFTARAN WARNA VANUATU:

1. Investasi ing Dana Nasional - sumbangan sing ora bisa dibalekake:

  • saka 130 ewu $ - kanggo siji pelamar;
  • nganti $ 220 ewu - kanggo kulawarga 3 wong (pasangan utawa pasangan ditambah 2 bocah ing umur 18 taun);

Pelamar kudu luwih saka 18 lan kurang saka 65 nalika aplikasi.

Sampeyan pengin, yen ndhaptar, calon duwe aset pribadi net paling ora US $ 500, sing paling ora US $ 000 minangka aset perbankan.

Kewarganegaraan Vanuatu ENG

Kewarganegaraan Vanuatu RUS