2021 Гражданство Турции

2021 Kewarganegaraan Turki

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 15,000.00
Rega diskon
$ 15,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Turki

Wangsulan investasi kanthi cepet, jarak wilayah karo Rusia lan Eropa, uga cuaca sing apik banget nggawe program kanggo entuk kewarganegaraan Turki dadi menarik lan nguntungake. 

Fitur lan kaluwihan khusu:

  • entuk kewarganegaraan ing wektu sing ora ngluwihi 2 wulan;
  • Kemampuan kanggo nyakup pasangan lan bocah ing aplikasi kasebut;
  • ora ana syarat kanggo omah ing negara kasebut;
  • kesempatan kanggo pindhah menyang Inggris nganggo visa bisnis kanggo warga Turki;
  • ora ana syarat kanggo ngarsane pribadi nalika ndhaptar aplikasi;
  • kesempatan kanggo pindhah menyang Amerika Serikat nganggo visa bisnis E-2;
  • ora kewajiban ndhaptar visa mlebu 110 negara, kalebu Singapura, Jepang, Qatar lan Korea Selatan;
  • registrasi dokumen resmi (paspor) Turki sajrone wektu ora luwih saka 2 wulan. 
  • Ora prelu mbatalake kewarganegaraan saiki  

CARA PENDAFTARAN KEWARGANAN TURKI:

Properti ora bisa dipindhah:

Biaya entuk real estate paling ora:

  • 250 € kanggo proyek real estate sing disetujoni pemerintah ing bagean negara sing kurang maju

Properti kasebut kudu diduweni paling ora 3 taun.

Simpenan bank:

- € 500 setor ing celengan bank Turki Bank

Dana setor kudu tetep ing akun bank paling ora 3 taun.

Investasi ing ibukutha resmi perusahaan Turki:

- 500 Euro nyumbang minangka modal saham kanggo perusahaan Turki.

Perusahaan iki kudu dilebokake ing dhaptar perusahaan sing disetujoni dening Menteri Industri lan Teknologi Turki.

Nggawe tugas ing Turki:

- 50 lapangan kerja paling ora 3 taun

Proyek iki kudu disetujoni dening Kementerian Tenaga Kerja lan Keamanan Sosial.

BIAYA REGISTRASI KEWARGANAN TURKI:

  • 15 Euro - siji pelamar utawa kulawarga;

Kewarganegaraan Turki ENG

Kewarganegaraan Turki RUS