a person is flying a kite in a field

2021 Kewarganegaraan Dominica

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 25,000.00
Rega diskon
$ 25,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Dominica

Dominica miturut pendapat kita minangka pulau sing paling apik ing Karibia lan duwe standar urip sing dhuwur ing wilayah kasebut.

Fitur khas kalebu ing program:

  • ora duwe karesidenan;
  • kemungkinan kalebu bocah ing umur 25 taun ing program kasebut;
  • ora ana sarat pendhidhikan;
  • ora ana sarat kanggo wawancara;
  • ora prelu visa mlebu wilayah 120 negara, kalebu Inggris Raya, Hong Kong, Malaysia, Singapura, Turki, wilayah Schengen;
  • ora ana pajeg kanggo wong sing ora duwe negara;
  • Paspor Dominica ing 60 dina.

Kepiye sampeyan entuk kewarganegaraan Dominica:

1. Kanthi nandur modal ing dana kemakmuran nasional:

  • $ 100 ewu - kanggo pelamar;
  • $ 175 ewu - kanggo pelamar langsung plus pasangan utawa bojo lan wong sing ngurus;
  • $ 200 ewu - kanggo pelamar langsung plus pasangan utawa pasangan lan wong loro sing dirawat;
  • $ 25 ewu - kanggo saben wong sing ngurus.

2. Kanthi investasi ing real estate:

Kanggo entuk kewarganegaraan Dominica, kudu tuku real estate kanthi regane paling sethithik $ 200 ewu, properti kasebut kudu dikuwasani paling ora 5 taun. Biaya registrasi properti, registrasi lan pajak dibayar luwih saka regane properti.

Wong sing duwe kewarganegaraan Afghanistan, Chechnya, Irak, Korea Utara, Pakistan, Sao Tome Principe, Arab Saudi, Somalia, Sudan, Turkmenistan, Uzbekistan lan Yemen ora bisa entuk kewarganegaraan Dominica.

Pangecualian kanggo aturan ing ndhuwur yaiku kanggo wong sing dadi warga negara legal ing negara liya paling suwe 10 taun, yen investasi kasebut ora asale saka negara-negara ing ndhuwur.

Biaya sing gegandhengan karo mriksa keterlibatan ing kegiatan kriminal:

  • 7 ewu 500 $ - kanggo pelamar utama, pasangan utawa pasangan;
  • 4 ewu $ - kanggo pelamar utama umure paling ora 16 taun;

Ukuran tugas negara kanggo entuk real estate:

  • $ 25 ewu - kanggo pelamar utama, sing ngurus paling ora 18 taun;
  • $ 35 ewu - kanggo kulawarga 4 wong, kalebu wong sing ndhaptar aplikasi kasebut;
  • $ 50 ewu - kanggo kulawarga 6 wong, kalebu wong sing ndhaptar aplikasi kasebut.

Kewarganegaraan RUS Dominica

Kewarganegaraan Dominika ENG