Гражданство Черногории за долю Montenegro Breza Hotel And Spa
Гражданство Черногории за долю Montenegro Breza Hotel And Spa
Гражданство Черногории за долю Montenegro Breza Hotel And Spa
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegro kanggo Montenegro Breza Hotel And Spa Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegro kanggo Montenegro Breza Hotel And Spa Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegro kanggo Montenegro Breza Hotel And Spa Share

Kewarganegaraan Montenegro kanggo bagean saka Montenegro Breza Hotel And Spa

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 300,000.00
Rega diskon
$ 300,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Montenegro kanggo bagean saka Montenegro Breza Hotel And Spa

Adol saham Spa Hotel kanggo entuk Kewarganegaraan Montenegrin

Hotel mewah lan spa bakal ana ing tengah-tengah Kolasin, diubengi tlaga lan gunung-gunung sing megah, lan nawakake 188 kamar istimewa kanthi macem-macem ukuran. Situs iki duwe rata-rata 50 karyawan, lan kabeh instalasi formwork lan perlengkapan, uga tiang, tembok lan langit-langit, wis rampung. Proyek kasebut saiki bakal miwiti tahap konstruksi sabanjure: instalasi pipa bawah tanah lan pambangunan dalan akses menyang kutha. bangunan.