Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT

Kewarganegaraan Montenegro kanggo kamar hotel RESORT MOUNTAIN MONTIS

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 300,000.00
Rega diskon
$ 300,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Montenegro kanggo kamar hotel RESORT MOUNTAIN MONTIS

Kepemilikan kamar hotel + Kewarganegaraan Montenegrin

MONTIS MOUNTAIN RESORT by Splendid - resor bintang 5 kanthi 238 kamar dibangun ing jejere pegunungan ing sisih lor Montenegro, ing wilayah Kolasin, kanthi dhukungan saka program negara "Montenegrin Citizenship by Investment", sing proyek kasebut sah ing wulan September 2020.

Sesuai karo syarat program, tuku kamar (suite) ing MONTIS MOUNTAIN RESORT dening Splendid kanthi rega € 250 utawa luwih bisa ngasilake kewarganegaraan Montenegrin (biaya tambahan) kanggo investor kasebut, garwane. lan bocah-bocah. Penting, dicathet yen investor ora nandur modal ing saham, nanging properti ing MONTIS MOUNTAIN RESORT dening Splendid, tuku kamar (suite) tartamtu. Kajaba iku, perabotan kalebu ing rega.

MONTIS MOUNTAIN RESORT dening Splendid bakal dikelola dening klompok Splendid sing kondhang, sing njamin bakal cepet bali menyang angka untung sing apik. Kajaba iku, ing hotel SPLENDID 5 * ing sisih kidul Montenegro, sampeyan bisa nginep kanthi gratis nganti 1 minggu setaun ing taun kapisan sawise investasi digawe.

Lan sawise rampung konstruksi, sewulan setaun bakal bisa urip ing MONTIS MOUNTAIN RESORT dening Splendid, lan iki adoh saka siji-sijine bonus kanggo investor ing proyek iki.

Tuku kamar (suite) ing hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT dening Splendid udakara € 250 utawa luwih menehi kesempatan kanggo ndhaptar kewarganegaraan Montenegrin (+ biaya tambahan) kanggo investor, garwane lan anak-anak sing gumantung finansial.

Investor ora nandur modal ing saham, nanging properti ing MONTIS MOUNTAIN RESORT dening Splendid, tuku kamar (suite) tartamtu.

Keuntungan investor

Pangembang janji kudu mbayar investor 40% saka laba bersih saka kamar kanthi taun

Rega kamar kalebu perabotan, bakal dirampungake adhedhasar rencana standar, adhedhasar desain interior sing dikembangake

Ora ana biaya kanggo pangopènan real estate, beda karo proyek liyane sing uga nawakake tuku

Nganti proyek rampung ing taun 2024, investor bisa urip seminggu suwene ing hotel SPLENDID (Montenegro kidul).
Sawise rampung - 1 wulan setaun ing MONTIS MOUNTAIN RESORT dening Splendid.
Miturut syarat kontrak, sampeyan bakal bisa adol kamar (suite) sajrone 5 taun.
Utawa ngirit investasi lan terus nampa persentase bathi hotel.

Kolasin minangka resor cilik sing dununge ana 73 km sisih lor kutha Podgorica ing sisih kiwa Kali Tara kanthi ketinggian 960 m ing sadhuwure segara. Diubengi karo telung jajaran gunung - Sinyavina, Komovy, Belasitsa.