Гражданство Черногории за долю Durmitor Hotel & Villas
Гражданство Черногории за долю Durmitor Hotel & Villas
Гражданство Черногории за долю Durmitor Hotel & Villas
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin ing Durmitor Hotel & Villas Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin ing Durmitor Hotel & Villas Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin ing Durmitor Hotel & Villas Share

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo bagean saka Durmitor Hotel & Villas

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 300,000.00
Rega diskon
$ 300,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo bagean saka Durmitor Hotel & Villas

Investasi ing Hotel + Kewarganegaraan Montenegro

Ing tengah taman nasional sing paling apik ing Montenegro, Taman Nasional Durmitor, cedhak Black Lake (Crno Jezero),
Durmitor Hotel & Villas wis miwiti pambangunan resort eksklusif sing kalebu Durmitor Hotel lan sakiwa tengene.


Hotel Durmitor sing anyar bakal dadi hotel bintang 5 pertama ing Zabljak, sing bakal nglengkapi tawaran wisata ing wilayah pegunungan.
pariwisata
Eksterior hotel bakal padha karo hotel Durmitor lawas, sing dadi simbol wisata gunung ing Montenegro.
wiwit taun 1939, mula bakal nawakake para pengunjung swasana gunung sing asli, uga kaendahan lan kenyamanan.
Hotel kasebut bakal duwe 55 apartemen mewah, 2 restoran, pusat kesehatan lan spa, kolam renang njero ruangan lan ruangan, ruang dolanan bocah, ruang rapat lan ruang konferensi.
Uga ing sacedhake hotel, bakal dibangun 13 vila gunung, sing uga bakal disorot karo kamulyan bintang 5.
Daya tarik resor sing unik yaiku papan sing dununge, sing misuwur kanthi kaendahan alam sing ora biasa sing ora bakal nglalekake sapa wae.
Pengunjung ing resor iki bakal nemokake papan sing tepat kanggo petualangan gunung, nanging yen pengin santai, dheweke uga bakal ana ing papan sing pas kanggo medhot kesibukan ing padinan, leren saka urip sing cepet lan seneng tentrem lan ayem alam.

LOKASI


Hotel Durmitor dununge ing sisih lor Montenegro ing kutha Zabljak (kutha kanthi ketinggian paling dhuwur ing Balkan, ing ketinggian 1450 m dpl) lan udakara sepuluh menit mlaku saka tlaga sing paling apik ing
Taman Nasional Durmitor - Tlaga Ireng (Crno Jezero).

Dalan E65 minangka dalan sing nyambungake Zabljak karo kabeh wilayah Montenegro lan dalan utama sing nyambungake pesisir Montenegrin, Podgorica lan sisih lor.
Sambungan transportasi penting liyane yaiku dalan liwat Shavnik lan Niksic menyang Risan utawa Podgorica.
Kutha iki uga duwe bandara kutha (bandara Zabljak), nanging bandara internasional sing paling cedhak yaiku:

  • Bandara Podgorica adohé 130 km. Ana penerbangan reguler saka bandara iki ing saindenging Eropa.
  • Bandara Tivat minangka bandara paling cedhak nomer loro lan adoh saka 170 km - telung setengah jam nganggo mobil.

WARGA Dening INVESTASI


Program iki dirancang kanggo 3 taun, kanthi 2000 pelamar direncanakake.


Ngelingi manawa pambangunan Hotel Durmitor lan villa sekitar minangka investasi ing sisih lor negara kasebut, panjaluk pamrentah kudu mbayar
jumlah 100 euro kanggo pembangunan + investasi 000 euro (regane kalebu PPN).


Kajaba iku, pelamar kudu mbayar:

  • 15000 euro kanggo aplikasi pribadi,
  • 10 € kanggo anggota kulawarga tambahan lan maksimal patang anggota kulawarga, lan
  • 50 euro kanggo saben anggota kulawarga sabanjure.

Sebab sampeyan kudu ndhaptar passport Montenegrin:

  • Kewarganegaraan dipikolehi sajrone 6 wulan.
  • Bocah cilik uga bisa ndhaptar pelamar utama.
  • Pelamar ora kudu mbatalake kewarganegaraan sing saiki.
  • Entri gratis tanpa visa menyang 123 negara.
  • Lokasi geografis sing nguntungake banget ing negara kasebut.
  • Papan sing paling becik.

Sawetara dokumen dhasar sing dibutuhake kanggo aplikasi:

  • Paspor sing sah;
  • Sertifikat ora ana cathetan pidana;
  • Laporan rekening bank;
  • Data pribadi lan resume pribadi cekak;
  • Perjanjian investasi.