Гражданство Черногории за долю Westin Ski Resort Kolašin
Гражданство Черногории за долю Westin Ski Resort Kolašin
Гражданство Черногории за долю Westin Ski Resort Kolašin
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Westin Ski Resort Kolašin Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Westin Ski Resort Kolašin Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Westin Ski Resort Kolašin Share

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo bagean saka Westin Ski Resort Kolašin

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 300,000.00
Rega diskon
$ 300,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo bagean saka Westin Ski Resort Kolašin

Adol saham hotel kanggo entuk Kewarganegaraan Montenegrin

Westin Ski Resort Kolašin bintang 5 anyar dipimpin dening pangembang proyek York Hotels & Resorts DOO sing wis gabung karo perusahaan konstruksi Montenegro Build Mont kanggo ngirim proyek kasebut ing pungkasan taun 2022. Resor kasebut bakal dilengkapi kamar mewah, vila, lan suite presiden sing bisa nampung meh 800 tamu.