Гражданство Черногории за долю Bjelasica 1450
Гражданство Черногории за долю Bjelasica 1450
Гражданство Черногории за долю Bjelasica 1450
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Bjelasica 1450 Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Bjelasica 1450 Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Bjelasica 1450 Share

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo bagean Bjelasica 1450

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 300,000.00
Rega diskon
$ 300,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo bagean Bjelasica 1450

Adol bagean saka obyek kanggo entuk Kewarganegaraan Montenegro

Bjelasica 1450 saiki lagi dibangun ing 3 hektar alas alpine lan bakal nampung 168 apartemen ing macem-macem jinis kamar. Formwork lan pondasi lengkap saiki wis rampung kanggo infrastruktur utama resort bintang 4 kasebut. Iki bakal dadi resepsi, bar lobi lan pilih toko ritel kalebu apotek, spa lan restoran.

Dandan kanggo fasilitas lan lanskap, kayata kolam renang njero ruangan, panyimpenan lan panyimpenan ski, lan 3 teras sing wiyar kanthi kolam renang ruangan, bakal diwiwiti ing tahap konstruksi pungkasan.