Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Kewarganegaraan Montenegrin kanggo Apartemen ing Porto Montenegro

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo apartemen ing Porto Montenegro

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 500,000.00
Rega diskon
$ 500,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Montenegrin kanggo apartemen ing Porto Montenegro

Akuisisi Real Estate + Kewarganegaraan Montenegrin

Kuartal anyar Porto Montenegro

Boka Place minangka blok kutha anyar ing Porto Montenegro, ing endi swasana perayaan lan kesejahteraan mrentah. Ing kene, rasa komunitas adhedhasar kekarepan kolektif kanggo gaya urip sing aktif ing pinggir segara sing anget karo kanca-kanca. Boka Place nduweni kabeh: macem-macem toko lan kafe, hotel fitness lan pusat kesehatan; ing kene penemuan ngenteni sampeyan ing endi wae. Iki papan sing ditemoni kanca, bocah dolanan lan ngguyu ora bakal mandheg.

Gerbang urip kanthi cara sing beda:

  • Alun-alun tengah - pusat atraksi lan papan rapat
  • Hotel fitness SIRO
  • Pusat Energi kanthi kolam renang lan bar atap
  • Kafe lan restoran gourmet
  • Galeri galeri lan toko kanthi merek populer
  • Pasar konsep lan aula gastronomi
  • Hiburan sing beda-beda
  • Bioskop kanthi aula telu
  • Tembok njero ruangan ruangan, pameran akhir minggu, papan dolanan, pameran interaktif
  • Program acara sing akeh banget sepanjang taun

Pangsapuri

Ing jantung Boka Place ana kompleks apartemen. Kabeh babagan apartemen sing jembar lan jembar iki ditrapake kanggo mulihake kekuatan mental lan fisik. Boka Place nyedhiyakake standar mewah lan standar Porto Montenegro nalika menehi alternatif sing luwih terjangkau kanggo para pembeli sing cerdas. Sampeyan bisa milih antarane apartemen sing dikelola dening Hotel SIRO utawa apartemen pribadi.

Fitur Utama:

  • Rencana mbukak
  • Kasedhiya cahya alami
  • Bahan sing dipilih kanthi tliti ngemot pamanggih kemewahan sing apik banget
  • Desain sing nggabungake fungsi lan estetika kanthi harmoni
  • Pemandangan Marina Porto Montenegro lan Teluk Kotor sing apik
  • Akses menyang layanan gedhe

Apartemen pribadi

Apartemen rencana terbuka sing cerah lan jembar iki cocog kanggo papan panggonan permanen lan, amarga dununge, nawakake privasi gedhe kanggo wong-wong sing golek katenangan lan privasi ing wates Porto Montenegro.

  • 69 apartemen pribadi
  • Kesempatan kanggo melu program manajemen properti M-Residences
  • Akses menyang properti eksklusif
  • Akses menyang kolam renang tanpa wates lan akses menyang area ruangan sing apik
  • Kesempatan unik kanggo macem-macem interior sampeyan nganggo elemen dekorasi saka seniman terkenal ing dunya Bradley Theodor lan Miljan Suknovich
  • Studio, apartemen 1, 2 lan 3 kamar tidur, dupleks lan penthouse

Boka Place lan Kewarganegaraan Montenegrin:

Pamilik apartemen duwe kesempatan unik kanggo melu Program Investasi Kewarganegaraan Montenegrin (CBIP) lan dadi warga negara sing apik tenan iki. Tuku apartemen sing dikelola dening hotel ing Boka Place nyedhiyakake kesempatan unik kanggo melu Program iki lan entuk kewarganegaraan Montenegrin.