a river filled with lots of boats and people
a view of a beach with a view of the ocean
a view of a kitchen with a metal refrigerator
a view of a street with a building in the background
a living room filled with lots of furniture
a blue chair sitting on top of a blue bench
a bunch of flowers are in a garden
a group of people sitting on top of a sandy beach
a bedroom with wooden floors and wooden walls
a living room filled with furniture and a window
a kitchen with a table and chairs in it
a kitchen with a sink stove and cabinets
a bed with white sheets and red pillows
a couple of benches that are on a sidewalk
a room filled with lots of wooden furniture
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, kali sing kebak akeh prau lan masarakat
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, tampilan pantai kanthi pemandangan samodra
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, tampilan pawon karo kulkas logam
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, tampilan dalan kanthi bangunan ing mburi
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, ruang tamu sing kebak prabotan
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, kursi biru lungguh ing ndhuwur bangku biru
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, akeh kembang ana kebon
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, saklompok wong sing lungguh ing ndhuwur pantai berpasir
  • Muat gambar menyang panelusur galeri, kamar turu kanthi jubin kayu lan tembok kayu
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, ruang tamu sing kebak prabotan lan jendela
  • Muat gambar menyang panelusur galeri, pawon sing ana meja lan kursi
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, pawon kanthi kompor sink lan lemari
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, kasur kanthi sprei putih lan bantal abang
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, sawetara bangku sing ana ing trotoar
  • Muat Gambar menyang Galeri Viewer, kamar sing kebak prabot kayu

Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda kanggo Nonsuch Bay Share

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 220,000.00
Rega diskon
$ 220,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda kanggo Nonsuch Bay Share

Bagéan hotel didol kanggo Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda

Resor Nonsuch Bay


Salah sawijining resor Karibia paling mewah lan modern sing ana ing pesisir Nonsuch Bay, Antigua sing sepi lan tanpa wates. Resor iki cocog kanggo pasangan lan kulawarga lan dadi tujuan sing ideal yen sampeyan pengin santai lan santai utawa nikmati plancongan sing nyenengake.

Nonsuch Bay Resort nawakake pilihan kanggo milih salah sawijining suite kulawarga katering mandhiri sing apik utawa pindhah menyang salah sawijining apartemen kulawarga ing The Escape. Nonsuch Bay Resort digawe saka patang puluh ruangan, suite sing apik lan pondokan pantai kanthi balkon kanthi teduhan gedhe kanthi pemandangan pesisir tropis lan segara pirus sing apik. Resor kasebut nduweni pantai pribadi uga limang pantai sing sepi ing Pulo Green sing cedhak karo prau singkat saka pantai.

Tamu bisa mbukak kayak lan snorkeling. Pesen Nonsuch Bay Antigua saiki lan menyang salah sawijining resort Karibia paling apik kanggo pasangan lan kulawarga.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda RUS 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan ENG