a group of sheep standing in a parking lot
a picture of a person holding a remote control
a train station with a train on the tracks
a large body of water with lots of boats
a train station with a train at the station
a view of a city from the inside of a train station
a train station with a train inside of it
a view of a city street with a parking lot
a house that has a wooden bench on it
a train station with a train on the tracks
a train station with a train on the tracks
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, klompok wedhus sing ngadeg ing parkiran
  • Muat gambar menyang panelusur galeri, gambar wong sing nyekel remot kontrol
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, stasiun sepur kanthi kreta ing trek
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, banyu sing akeh banyu
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, stasiun sepur kanthi sepur ing stasiun kasebut
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, tampilan kutha saka njero stasiun sepur
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, stasiun sepur sing ana ing njero kreta
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, tampilan dalan kutha sing akeh parkir
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, omah sing ana bangku kayu
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, stasiun sepur kanthi kreta ing trek
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, stasiun sepur kanthi kreta ing trek

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan kanggo Rendezvous Bay Share

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 220,000.00
Rega diskon
$ 220,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan kanggo Rendezvous Bay Share

Adol bagean kompleks kanggo entuk Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Tim Rendezvous Bay kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe omah pulau sing unik ing salah sawijining taman nasional sing paling apik ing saindenging jagad.

Desain Omah

Aturan desain Rendezvous Bay dirancang kanggo nggampangake arsitektur sing nggabungake alam karo lingkungan arsitektur. Pemandangan sing apik lan angin tropis nyoroti papan urip ing njaba ruangan, dene estetis sing ana yaiku papan sing santai, organik lan tanpa wates.

Kapadhetan sing murah kanggo kemewahan privasi, saben omah ing Teluk Rendezvous bakal dadi papan ndhelik dhewe. Aturan desain sing mbutuhake papan sing rusak lan papan responsif bangunan bakal nggawe kulawarga lan kanca-kanca terhibur, uga nyedhiyakake istirahat lan papan perlindungan ing saben properti.

Pembeli omah bisa nggunakake salah sawijining desain khusus Rendezvous Bay, nggawe versi khusus, utawa ngrancang omah dhewe, bisa langsung nganggo cithak biru Rendezvous Bay utawa karo arsitek pilihan. Proyek kudu ngetrapake arah umum lan arsitektur pulau kaya sing diusulake ing Aturan Kontrol Desain Rendezvous lan disetujoni dening Tim Tinjauan Desain. Sampeyan bisa nggarap desainer interior lokal utawa internasional sing dipilih. Kita bisa mbantu mbentuk tim kreatif sampeyan lan bakal kerja bareng karo sampeyan ing estate sampeyan.


Piagam Asosiasi Komunitas

Komunitas Rendezvous Bay bakal diatur karo aturan sing diarani Undhang-undhang Asosiasi Komunitas lan liwat Dewan Direksi Asosiasi Komunitas, sing bakal makili para pemangku kepentingan ing komunitas kasebut. Dokumen rinci iki kalebu pedoman desain, struktur lan administrasi, aturan kontrol desain, watesan konstruksi lan panggunaan dalan, biaya umum, lan informasi Asosiasi Pemilik Omah.

Pemandangan sing apik banget lan angin tropis nyoroti papan urip ing njaba ruangan, dene estetis sing ana yaiku papan sing santai, organik lan tanpa wates.

Konstruksi

Tim konstruksi Rendezvous Bay bakal tanggung jawab ngirim saben omah. Kanthi staf penganggaran, tim kasebut bakal kerja langsung karo klien utawa profesional sing ditunjuk liwat proses desain kanggo nggawe rencana pambangunan omah pungkasan.

Tim Teluk Rendezvous bakal ngawasi kabeh konstruksi karo kontraktor lokal kanthi kompetitif lan bakal menehi jaminan konstruksi kanggo pelanggan. Layanan desain legal lan interior uga bisa disedhiyakake dening staf Rendezvous Bay, utawa, kaya desain omah, tim kasebut bisa kerja bareng karo profesional pihak katelu sing ditunjuk kanggo layanan kasebut kanggo ngirim omah sing wis lengkap lan lengkap kanggo saben klien.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda RUS 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan ENG