a wooden bench sitting on top of a wooden deck
a fire hydrant spewing water on a street
a view of a living room and living room
a living room filled with furniture and a flat screen tv
a man riding a bike down a dirt road
a view of a body of water with a mountain in the background
a picture of a house with a stone wall
a view of a boat on the beach
a close up of a plate of food with broccoli
a picture of a grandfather clock on display
a man sitting on a bench in a garden
a white plate of food on a wooden table
a man standing in front of a bunch of bananas
a view of a patio with a table and chairs
a garden filled with lots of green plants
a wooden bench sitting on top of a wooden table
a living room filled with furniture and a window
a teddy bear sitting on top of a table
a couple of people standing on top of a sandy beach
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, bangku kayu sing lungguh ing ndhuwur dek kayu
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, hydrant geni sing ngetokake banyu ing dalan
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, tampilan ruang tamu lan ruang tamu
  • Muat Gambar menyang Gallery Viewer, ruang tamu sing kebak prabotan lan tv layar datar
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, wong sing nunggang sepeda ing dalan sing reged
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, tampilan banyu ing sisih mburi gunung
  • Muat gambar menyang panelusur galeri, gambar omah sing tembok tembok watu
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, tampilan kapal ing pantai
  • Unggah gambar menyang pamirsa galeri, cedhak piring karo brokoli
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, gambar jam simbah sing ditampilake
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, wong sing lungguh ing bangku ing kebon
  • Muat gambar menyang panelusur galeri, piring putih ing meja kayu
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, ana wong ngadeg ing ngarepe gedhang
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, tampilan teras karo meja lan kursi
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, kebon sing kebak tanduran ijo
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, bangku kayu sing lungguh ing ndhuwur meja kayu
  • Muat gambar menyang pamirsa galeri, ruang tamu sing kebak prabotan lan jendela
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, boneka boneka lungguh ing ndhuwur meja
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, sawetara wong sing ngadeg ing ndhuwur pantai berpasir

Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda dening Antigua Hermitage Bay Share

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 220,000.00
Rega diskon
$ 220,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda dening Antigua Hermitage Bay Share

Akuisisi bagean hotel kanggo entuk kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Temokake KABEH INGKLUSIF, 5 KANGGO KANGGO STAR ING KARIBAR

Resor butik mewah sing ana ing lereng teluk sandy sing didhelikake, ing endi aroma frangipani ngebaki hawa, swarane ombak sing muter ing pesisir ngubengi sampeyan, lan pengalaman sing dirancang kanggo revitalisasi, mrentah lan nyenengake jiwa sing ditunggu. Sugeng rawuh ing Teluk pertapaan.

Liwat Karibia

Dumunung ing pojokan Antigua sing sepi lan nyedhiyakake akomodasi mewah, kesehatan lan panedhaan, resort sing dirancang kanthi ati-ati iki ngrayakake katentreman, kehangatan lan kaendahan alam Karibia sing luar biasa.

GETARAN PLATE

Nalika arep mangan, kita kabeh bakal nggawe wektu kanggo sampeyan ing salawas-lawase. Lan kanthi pirang-pirang bahan sing ditanam ing kebon sayuran organik dhewe, sampeyan bakal entuk rasa Karibia sing sejati.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda RUS 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan ENG