a bed sitting in a bedroom next to a window
a group of people sitting on a couch
a group of people sitting at a table eating food
a group of people standing around a pot of food
a couple of people that are walking on the beach
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, amben lungguh ing kamar turu ing jejere jendhela
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, saklompok wong sing lungguh ing kursi
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, saklompok wong sing lungguh ing meja mangan panganan
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, klompok wong sing ngadeg ing sacedhake pot panganan
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, sawetara wong sing mlaku-mlaku ing pantai

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda dening Residen Pulo Pelabuhan Antigua

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 220,000.00
Rega diskon
$ 220,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda dening Residen Pulo Pelabuhan Antigua

Akuisisi bagean hotel kanggo entuk Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda

Nylametake menyang villa Karibia!

Ing desa resor sing apik ing Pelabuhan Jolly, kertu pos duwe villa mandiri kanthi 2 kamar modern lan dilengkapi gaya. Vila-vila kita nyedhiyakake pemandangan panorama banyu lan lanskap ijo sing subur ing bukit-bukit sekitare. Villa-villa kita minangka retret sing sampurna lan pilihan apik kanggo kulawarga, akhir minggu, bulan madu, lelungan solo utawa kanca.

Hospitality bintang lima
Kenyamanan para tamu iku penting banget kanggo kita, mula wiwit mlebu menyang Pulo Resor Island, sampeyan bakal tenang lan santai. Ora ana barang sing penting banget kanggo kita.

5 MENIT lumaku menyang pantai
Mung 5 menit mate sampeyan duwe akses menyang salah siji saka 365 pantai ing pulo ... ya, kita duwe 365 pantai. Uga ing dhaerah Pelabuhan Jolly ana 1,6 km ing Pantai Jolly sing apik, durung digoleki.

5 RESTORAN STAR cedhak
Pilihan restoran sing santai, santai lan elegan ing endi sampeyan bisa nikmati koktail sing disenengi sajrone wayah seneng lan wayah surup pulau kasebut.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda RUS 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan ENG