Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda kanggo Bouganvillea Condominium Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda kanggo Bouganvillea Condominium Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda kanggo Bouganvillea Condominium Share
  • Upload Gambar menyang Galeri Viewer, Antigua lan Kewarganegaraan Barbuda kanggo Bouganvillea Condominium Share

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan kanggo Bouganvillea Condominium Share

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 220,000.00
Rega diskon
$ 220,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan kanggo Bouganvillea Condominium Share

Didol bagean ing kompleks apartemen utawa kabeh apartemen kanggo entuk kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Kondhisi Bouganvillea kanthi 6 apartemen kanthi gerbang kapisah.
Deskripsi apartemen ing lantai ngisor:

Ruang tamu karo pawon, jedhing tamu, kamar turu karo kamar mandi en suite, beranda / kebon tertutup, kamar mandhi njaba. Parkir mobil ing area umum.

Descrizione Unita 'Terra kanggo Piano:

Soggiorno karo Cucina, BagnoOspiti, Kamera kanthi kamera ing kamera, Veranda Coperta / Giardini, liyane. Parcheggio otomatis ing wilayah komune

Lantai dhasar: 602 sq Ft + 600 sq. Veranda / Taman - 56 sq. M. + 56 sq.

Lantai lemah

Pintu mlebu independen, beranda, ruang tamu, ruang makan karo pawon, nr. 2 kamar tidur en-suite, siji kamar mandhi tamu.

Deskripsi Unita Piano Primo:

Ingresso Indipendente, Veranda coperta, Soggiorno, Pranzo con Cucina, nr. 2 Gambar saka kamera ing kamera, Bagno ospiti

Lantai dasar: 1001 sq Ft. + 226 sq. Ft. Veranda - sq. 93 + Mq 21 Veranda

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda RUS 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan ENG