a red chair sitting next to a red bench
a view of a living room with a large window
a swimming pool with a pool on top of it
a living room filled with furniture and a flat screen tv
a bathroom with a toilet a sink and a bathtub
a living room filled with furniture and a flat screen tv
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, kursi abang lungguh ing sandhinge bangku abang
  • Muat gambar menyang panelusur galeri, tampilan ruang tamu kanthi jendela sing amba
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, kolam renang kanthi kolam ing ndhuwur
  • Muat Gambar menyang Gallery Viewer, ruang tamu sing kebak prabotan lan tv layar datar
  • Upload gambar menyang pamirsa galeri, jedhing karo jedhing sink lan bathtub
  • Muat Gambar menyang Gallery Viewer, ruang tamu sing kebak prabotan lan tv layar datar

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan kanggo Moon Gate Antigua Share

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 220,000.00
Rega diskon
$ 220,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan kanggo Moon Gate Antigua Share

Bagian saka Hotel Butik didol kanggo entuk Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Sugeng rawuh ing Gerbang Bulan Antigua

Moon Gate Antigua minangka hotel butik eksklusif lengkap 40-suite sing ana ing Half Moon Bay, salah sawijining pantai paling apik ing Antigua kanthi pemandangan teluk sing apik banget.

Suite

Kabeh suite dilengkapi kanthi lengkap lan regane kompetitif kanggo memenuhi persyaratan investor CIP. Kabeh suite kita minangka properti bebas lan bisa disewa kanggo kabeh pamilik properti.

Pamilik properti lan tamu duwe akses menyang macem-macem fasilitas.


Lokasi

Resor kasebut dununge ana ing wilayah Half Moon Bay, ing lingkungan sing tenang lan tentrem.


Tampilan sing apik banget

Saka kene, ana pemandangan sing apik ing salah sawijining pantai paling resik ing Antigua.
Fitur properti

Hotel iki duwe resepsi, restoran à la carte, bar koktail, clubhouse, spa, kolam renang tanpa wates lan toko hadiah.


24 Suite standar
8 Suite Premium kanthi Kolam Renang
Suite Penthouse 8 Kamar Tidur kanthi Kolam Renang
1 Titik sikil sing apik


Fasilitas hotel

Fasilitas eksternal

Kabeh properti kanthi lengkap lan dilengkapi macem-macem fasilitas kalebu akses internet broadband lan layanan sing dikarepake.

Klub terpusat
Bar koktail
A La Carte Restaurant
Kolam renang umum tanpa wates
spa
Bar pantai
Toko oleh-oleh

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda RUS 

Antigua lan Barbuda Kewarganegaraan ENG