Ijin manggon ing Slovenia - (ALTCOINS, BITCOIN)
ВНЖ в Словении - (ALTCOINS, BITCOIN)

Ijin manggon ing Slovenia - (ALTCOINS, BITCOIN)

Pedagang
cgreality.ru
Rega umume
$11,000.00
Rega diskon
$11,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 
Biaya pangiriman diwilang nalika nindakake pesenan.

Ijin manggon ing Slovenia - (ALTCOINS, BITCOIN)

Biaya layanan turnkey - € 10000

Layanan iki kalebu:

  • pendaftaran perusahaan*
  • entuk ijin panggonan kanggo kabeh anggota kulawarga**

*Kanggo ndhaptar Perusahaan, sampeyan kudu nyetor modal saham paling sethithik € 7,5 ewu. Ibukutha saham bisa dibayar kanthi telung cara:

  • Simpenan dhuwit menyang akun bank. Layanan pitulungan kanggo mbukak akun kanggo nyetop modal sing sah kalebu ing rega;
  • kontribusi dening properti angsal ing tlatah Slovenia. Layanan kasebut kalebu taksiran resmi properti sing disumbang menyang perusahaan.
  • Simpenan dening obligasi pemerintah Slovenia dituku. Layanan kasebut kalebu pitulungan kanggo mbukak akun khusus karo makelar kanggo tuku obligasi kasebut.

** Kanggo njaluk ijin panggonan, perusahaan sampeyan kudu ngrampungake siji bab saka syarat:

  • nggawe investasi paling sethithik € 50 ing aset tetep
  • nuduhake turnover € 10 ing setengah taun

BAYARAN BULANAN IZIN TEMPAT ING SLOVENIA:

  • € 432 - tax payroll lan kontribusi sosial
  • € 120 - akuntan
  • € 120 - alamat legal
  • € 1200 - registrasi, yen ora ana (setaun)

Ijin manggon ing Slovenia ENG Ijin manggon ing Slovenia ENG