Izin manggon ing Serbia - (ALTCOINS, BITCOIN)
ВНЖ в Сербии - (ALTCOINS, BITCOIN)

Izin manggon ing Serbia - (ALTCOINS, BITCOIN)

Pedagang
cgreality.ru
Rega umume
$5,500.00
Rega diskon
$5,500.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 
Biaya pangiriman diwilang nalika nindakake pesenan.

Izin manggon ing Serbia - (ALTCOINS, BITCOIN)

Layanan iki kalebu:

  • Mbukak akun ing organisasi perbankan;
  • Nggawe perusahaan;
  • Entuk ijin panggonan kanggo kabeh kulawarga.

(Tambahan mung mbayar biaya kanggo nglamar kanggo ijin panggonan, kira-kira € 200 saben wong, kalebu anak)

Biaya finansial:

Saben wulan sampeyan kudu mbayar:

  • € 200 nyewa kantor;
  • € 100 expenses akuntan kang;
  • € 200 mbayar pajeg.

Biaya wektu:

  • Perlu seminggu kanggo nyiyapake perusahaan;
  • Butuh nganti 30 dina kanggo entuk ijin panggonan.

Dokumen sing dibutuhake:

  • Fotokopi paspor;
  • Dokumen sing ngonfirmasi ora ana rekaman pidana;
  • Foto warna 3,5x4,5 cm.

Ijin manggon ing Serbia ENG Ijin manggon ing Serbia ENG