a group of people standing on top of a sandy beach

2021 Kewarganegaraan Saint Lucia

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 25,000.00
Rega diskon
$ 25,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Saint Lucia

Partisipasi ing Program Investasi Saint Lucia minangka pilihan paling anyar lan paling apik kanggo entuk kewarganegaraan lan dokumen resmi (paspor) ing Karibia.

Saint Lucia sing macem-macem, nyengsemake, ora iso lali minangka wilayah sing eksklusif lan legal.

Fitur lan kaluwihan khusu:

  • ora prelu mbatalake kewarganegaraan sing wis ana;
  • ora prelu akomodasi;
  • ora dikenani pajak karo pajak penghasilan global;
  • ora prelu ngarsane pribadi nalika ngisi aplikasi kanggo melu program;
  • ora ana syarat kanggo wawancara, syarat kanggo pendhidhikan utawa pengalaman manajemen;
  • ora kewajiban ndhaptar visa mlebu wilayah sing luwih saka 146 negara, kalebu wilayah Schengen, Great Britain, Hong Kong;
  • entuk kewarganegaraan ing wektu sing ora ngluwihi 3 wulan;
  • hak entuk kewarganegaraan kanggo bocah-bocah ing umur 25 taun;
  • kalebu wong tuwa sing umur luwih saka 65 urip karo pelamar;
  • registrasi kewarganegaraan kanggo penyandang cacat sing ana ing perawatan wong (bocah, wong tuwa);
  • wilayah sing disenengi kanggo omah permanen;
  • entuk dokumen resmi (paspor) Saint Lucia, sajrone wektu ora luwih saka 3 wulan.

Cara entuk kewarganegaraan Saint Lucia:

1. Kanthi investasi ing Dana Pembangunan Nasional (fitur - ora bisa dibatalake):

  • $ 100 ewu - kanggo pelamar utama;
  • $ 165 ewu - kanggo pelamar utama ditambah pasangan utawa pasangan;
  • $ 190 ewu - kanggo pelamar utama plus pasangan utawa pasangan plus 2 anak;
  • $ 25 ewu - kanggo saben wong sing ngurus.

2. Kanthi investasi ing real estate

Kanggo entuk kewarganegaraan Saint Lucia, kudu tuku real estate kanthi total regane paling ora $ 300 ewu, properti kasebut kudu diduweni paling ora 5 taun. Biaya registrasi properti, registrasi lan pajak dibayar luwih saka regane properti.

3. Pendanaan dana entitas hukum Saint Lucia

Pelamar kewarganegaraan kudu nandur modal paling ora US $ 3.5 yuta kanggo tuku, ngatur utawa melu entitas hukum Saint Lucia. Paling ora 3 warga Saint Lucia kudu melu kegiatan entitas hukum. Kanggo rong pelamar, jumlah iki udakara $ 6 yuta. Paling ora 6 warga Saint Lucia kudu melu kegiatan entitas hukum.

Kategori proyek sing disetujoni:

  • titik panganan khusus;
  • plancongan plancongan lan marina;
  • tanduran pangolahan agro;
  • farmakologi;
  • pelabuhan, jembatan, dalan lan dalan gedhe;
  • lembaga, struktur asipat riset ilmiah;
  • universitas maritim.

4. obligasi Pemerintah

Individu sing ndhaptar kewarganegaraan kudu nandur modal ing jumlah:

  • 500 ewu US $ - kanggo pelamar utama;
  • 535 ewu US $ - kanggo pelamar utama plus pasangan utawa pasangan;
  • 550 ewu AS - kanggo pelamar utama plus pasangan utawa pasangan plus 2 anak;
  • 25 ewu US $ - kanggo saben wong sing lagi ngurus.

Biaya sing gegandhengan karo mriksa keterlibatan ing kegiatan kriminal:

  • 7 US $ - kanggo pelamar utama,
  • US $ 5 - kanggo tanggungan sing umure luwih saka 000 taun.

Ragad negara:

- ing kasus investasi:

  • $ 2 ewu - kanggo pelamar utama;
  • $ 1 ewu - kanggo tambahan gumantung.

- nalika tuku real estate:

  • $ 50 ewu - kanggo pelamar utama;
  • $ 35 ewu - kanggo pasangan utawa pasangan, bocah paling ora 18 taun;
  • $ 25 ewu - kanggo bocah ing umur 18 taun.

Kewarganegaraan Saint Lucia ENG

Kewarganegaraan Saint Lucia RUS