a large body of water filled with lots of boats

2021 Kewarganegaraan Grenada

Pedagang
Kewarganegaraan dening Investasi
Rega umume
$ 25,000.00
Rega diskon
$ 25,000.00
Rega umume
Didol
Rega satuan
kanggo 

Kewarganegaraan Grenada

Akeh dikenal minangka "Spice Island", Grenada dadi perhatian sampeyan, tanggul mesum, dataran tinggi lan bukit sing apik banget. Kaendahan kasebut minangka bagean saka mujur nengen sing menggoda, lan ana kemungkinan gedhe kanggo ora nolak ngunjungi telung pulau sing paling ayu. Antarane kaluwihan lan alasan kanggo narik investor menyang Grenada, uga ana olahraga ing jero banyu, pelayaran, restoran sing apik, lan garis pantai sing apik banget.

Fitur lan kaluwihan khusu:

  • registrasi cepet, ora luwih saka patang wulan;
  • kalebu bocah ing umur 25 taun;
  • kalebu wong tuwa sing umure luwih saka 65 taun;
  • ora ana syarat kanggo omah langsung;
  • ora prelu ana ngarsane pribadi ing Grenada kanggo ngirim aplikasi;
  • ora ana sarat kanggo wawancara, pendhidhikan, pengalaman manajemen;
  • kurang visa nalika mlebu ing wilayah luwih saka 140 negara, kalebu wilayah Schengen;
  • sesuai karo perjanjian sing ditandatangani dening Grenada karo Amerika Serikat, kewarganegaraan Grenada nyedhiyakake kesempatan kanggo nindakake kegiatan tenaga kerja, kalebu bisnis, uga manggon ing Amerika Serikat;
  • pengecualian pajak penghasilan ing saindenging jagad;
  • ora ana syarat kanggo lulus ujian kaprigelan basa;
  • registrasi paspor resmi Grenada sajrone 4 wulan.

 

Cara entuk kewarganegaraan Grenada:

1. Real Estate

Kanthi investasi ing properti sing disetujoni.

Ukuran investasi paling ora kudu $ 350 ewu, dana kasebut kudu diduweni para pelamar langsung paling ora 4 taun. Kanggo saben wong sabanjure sing ngurus pelamar, jumlah investasi tambahan yaiku $ 25 ewu.

2. Investasi sing ora bisa dibalekake

  • US $ 150 - kanggo pelamar utama;
  • US $ 200 - kanggo pelamar utama + 000 wong sing dijaga

Biaya kanggo verifikasi keterlibatan ing angkara

  • US $ 5 - kanggo pelamar utama, tanggungan umur luwih saka 000 taun
  • US $ 2 - Bocah-bocah umur 000 nganti 12 taun

Tugas pemerintah

  • US $ 3 - kanggo pelamar utama, tanggungan umur luwih saka 000 taun;
  • US $ 2 - Bocah-bocah ing umur 000 taun.

Kewarganegaraan Grenada RUS

Kewarganegaraan Grenada ENG