Kesepakatan ngolah data

PERJANJIAN KANGGO PROSESING DATA PRIBADI

Yen sampeyan ngeklik tombol kasebut, sampeyan bakal ngirim data pribadi, banjur konfirmasi idin kanggo diproses. 

Sesuai karo ketentuan sing ditemtokake dening UU Federal Nomer 152-FZ tanggal 27.06.2006 Juni XNUMX "Ing Data Pribadi", operator kasebut wajib njupuk kabeh langkah-langkah organisasi lan teknis sing dibutuhake kanggo njamin perlindungan data pribadi pangguna saka tumindak ilegal utawa akses ora disengaja kanggo wong-wong mau, uga tumindak sing mbutuhake karusakan, modifikasi, blokir, salinan, distribusi data pribadi. Tumindak liyane nduweni kualifikasi ilegal.

Sumber Internet (situs) minangka kompleks deskripsi teks, elemen grafis, komponen desain, gambar, kode program, elemen foto lan video, uga elemen liyane sing dibutuhake kanggo fungsi sing migunani. Alamat kita: cgreality.ru

Ing Administrasi Situs tegese wong sing dadi karyawan AAAA ADVISER LLC sing duwe hak ngatur.

Pangguna - Pengunjung situs sing mlebu ing Situs kasebut, sing nampa syarat idin saka pitakonan kasebut, ora preduli manawa dheweke entuk registrasi, prosedur otorisasi utawa ora. 

Miturut Perlindhungan data pribadi tegese seperangkat prosedur sing ngidini tundhuk karo syarat-syarat norma legislatif Federasi Rusia, ing babagan panyimpenan, pangolahan, panyimpenan lan transfer data pribadi pengunjung.

Data pengunjung sing diproses nalika ngunjungi situs:

  1. Data paspor pengunjung (jeneng lengkap);
  2. Email utawa alamat IP Pengunjung;
  3. Tel. No. pengunjung.

Kanthi nampa syarat-syarat Perjanjian sing dikomentari, Pengunjung negesake idin kanggo njupuk tindakan sing gegandhengan karo proses data.  

Pemrosesan data sing dimaksud nyebabake tumindak ing ngisor iki:

  • koleksi
  • ngrekam
  • sistematisasi
  • klempakan
  • panyimpenan
  • klarifikasi (nganyari, pangowahan)
  • ekstraksi
  • implementasi panggunaan
  • transmisi (distribusi, panyediaan akses)
  • implementasi depersonalisasi
  • ngalangi
  • ngilangi
  • karusakan data pribadi.

Kanggo ngrampungake kewajiban sing diwenehake dening Ukum Federal ing ndhuwur lan tumindak hukum peraturan sing relevan, administrasi situs njupuk kabeh langkah sing dibutuhake. Kajaba iku, administrasi situs kasebut, sesuai karo undang-undang federal ing ndhuwur, duwe hak independen nemtokake komposisi lan dhaptar langkah-langkah sing perlu lan cukup kanggo nggayuh tugas sing relevan.

Persetujuan sing ditemtokake bener ditrapake nganti pangguna situs kasebut mbatalake. Pembatalan kasebut ditindakake kanthi ngirim aplikasi tinulis sing cocog kanthi surat utawa pangiriman menyang wakil legal perusahaan babagan kuitansi.

Alamat perusahaan:

Sawise nampa aplikasi tinulis kanggo mbatalake idin iki kanggo ngolah data pribadi, Administrasi situs cgreality.ru wajib mandheg ngolah lan ngilangi data Pribadi saka basis data.