Carane miwiti

Skema nggarap kita:

 

  1. Kita milih program kewarganegaraan nomer loro sing cocog karo sampeyan, miturut kekarepan lan syarat negara;
  2. Kita ngrembug karo sampeyan kabeh syarat finansial lan dokumen sing dibutuhake;
  3. Kita mlebu kontrak kanggo kabeh layanan;
  4. Pembayaran awal sing dibutuhake digawe;
  5. Kita nyiapake dosis lengkap, kalebu notarisasi, apotek apotek, terjemahan kabeh dokumen lan sertifikasi terjemahan iki.
  6. Dosis lengkap wis dikirim menyang agensi pamrentah sing tanggung jawab kanggo mriksa dokumen;
  7. Kita mangsuli kabeh pitakon saka instansi pamrentah sing ana gandhengane karo dosis sampeyan;
  8. Kita nampa keputusan resmi babagan persetujuan nerbitake kewarganegaraan kanggo sampeyan;
  9. Gawe kabeh pembayaran final sing diperlokake;
  10. Nampa paspor ing endi wae ing saindenging jagad utawa saka kita ing kantor;
  11. Manfaatke kebebasan lan kesempatan sing anyar, kita bakal terus kontak karo klien kanggo kabeh pitakon.