PLACE paling apik kanggo urip

Kepiye nemtokake papan sing paling apik kanggo urip ing planet Bumi? - saka pengalamanku dhewe, kanthi pitulung saran saka kosmopolitan liyane lan organisasi khusus.

Saben taun ewu wong padha kumpul menyang negara liya kanggo golek urip sing luwih apik. Iki amarga kepinginan kanggo nambah kesejahteraan lan nyedhiyakake bocah kanthi masa depan sing mulya. Kadhangkala, sebab kasebut ana ing kepinginan kosmopolitan para imigran sing milih negara tartamtu adhedhasar cita rasa lan pilihan dhewe. Lan, mesthine, salah sawijining sebab sing umum yaiku perkawinan, sinau lan kerja resmi. Carane nemtokake papan dununge paling apik Ing Bumi? - saka pengalamanku dhewe, kanthi pitulung saran saka kosmopolitan liyane lan organisasi khusus.

Perusahaan konsultan Resonanse Consultancy nampilake riset analitis lan penilaian kanggo masarakat umum kutha paling apik kanggo urip ing taun 2021. Dhaptar kasebut kalebu nominasi sing urip kepenak lan kahanan kerja.

Kriteria pilihan kanggo megacities paling apik kanggo urip kalebu poin ing ngisor iki:

  • Lokasi geografis lan kahanan epidemiologis (kahanan cuaca, keamanan, jumlah wong sing kena virus corona).
  • Mentalitas penduduk lokal: adat istiadat, sikap tumrap para imigran, uga jumlah wong sing duwe pendhidhikan ing universitas.
  • Anane prasarana sing maju (museum, teater, stadion, universitas, lsp).
  • Standar urip: pengangguran, penghasilan populasi, produk kutha bruto (produk kutha bruto).
  • Kesempatan budaya lan hiburan: restoran, kafe, klub malam, lsp.
  • Frekuensi telusuran ing mesin telusuran, review lelungan lan tagar ing jaringan sosial.

Sing paling populer, njupuk telung papan penghormatan pertama, yaiku ing Inggris Raya - London, Amerika Serikat - New York lan ing Prancis - Paris. Sepuluh top kalebu megalopolises ing Eropa, Asia lan Amerika Serikat.

Negara paling apik sing bisa dienggoni

Top 10 dening Resonanse Consultancy:

  • London, Inggris Raya). "Foggy Albion" wis nyekel jabatan paling dhuwur sajrone 6 taun suwene: kutha sing paling apik. London ana ing papan nomer 16 kanggo anane wilayah ijo kanggo rekreasi: taman megah, bekas taman berburu kerajaan, lsp. Epidemi Covid nggawe pangowahan dhewe ing cara metropolis lawas: warga wiwit luwih ngregani apa sing diduweni. Nanging bisa uga, jurang antarane wong sugih lan wong mlarat saya akeh.
  • New York, USA). Salah sawijining wilayah metropolitan paling gedhe ing donya ing pesisir Samodra Atlantik. Kutha pencakar langit lan wujud semangat kebebasan Amerika. Tujuan sing disenengi kanggo akeh turis lan ekspatriat saka kabeh penjuru planet - "Impen Amerika" ing kasunyatan. Komunitas Rusia, sing wis mapan ing kene wiwit taun 70an abad kepungkur lan nggawe cara aktif urip sosial, saben taun ditambah karo wong anyar kanggo papan panggonan permanen. Sanajan kahanan epidemiologis saiki sing ora nyenengake ing Amerika, standar urip isih tetep dhuwur. Miturut perkiraan, ing wulan Maret 2021, gaji umume wong Amerika meh $ 5000 (udakara 300000 rubel).
  • Paris, Prancis). Kanggo nyusun frase sing misuwur: "Waca Paris lan mati", akeh turis kanthi yakin: "Deleng lan tinggal." Serangan teroris kasebut ora ngrusak ibukutha Prancis: pulih lan berkembang lan tetep akeh wong kutha sing paling apik. Paris rangking nomer 5 ing babagan jumlah museum lan nomer 7 ing tujuan pariwisata kultus. Kanthi ijin para panguwasa nglangi Seine, wong Paris dhewe ora pengin ninggalake Paris nalika musim panas.
  • Moskow, Rusia). Ibukutha Rusia minangka potongan enak kanggo wong asing. Dheweke wis cukup wareg karo standar urip lan gaji. Dheweke gampang golek komunikasi lan ditampa ing masarakat Rusia. Moskow minangka ibukutha multinasional, kanthi prasarana sing maju, papan sing apik kanggo rekreasi, sejarah kuno lan akeh atraksi. Kanggo akeh wong manca, dheweke kutha paling apik ing saindenging jagad. Kejuaraan bal-balan 2018 nggawe kesan ing saindenging jagad kanthi skala lan alam sing apik banget, mbukak Rusia sing beda banget kanggo akeh warga negara lan nambah minat ing budaya negara kasebut. Uga, kereta bawah tanah sing wis direnovasi ora bakal seneng - kebanggaan domestik sing bisa saingan kanthi gampang karo metro kulon.
  • Tokyo, Jepang). Metropolis futuristik, sanajan ana bencana alam sing asring kedadeyan, dianggep minangka salah sawijining sing paling aman. Tokyo ana ing urutan kaping telu ing parade kutha ing kutha kanggo kesejahteraan: nomer 11 ing nomer nganggur, alas perak ing jumlah markas Global 500, lan nomer loro ing restoran. Tokyo seneng banget karo kuliner lan budaya.
  • Dubai, UEA). Kemewahan Arab ing tengah pasir emas lan Teluk Samodra India. Pusat Bisnis lan Pariwisata Internasional - Dubai. Kutha sing tradhisi oriental gegandhengan karo ultramodernitas. Amarga pandemi virus corona, arus turis saya mudhun banget. Kasunyatan kasebut mengaruhi ekonomi negara kasebut, nanging ora kritis. Dubai terus dadi sing paling akeh papan sing paling apik kanggo urip kanggo akeh wong neneko.
  • Singapura Negara-negara megalopolis negara Asia wis sukses banget sajrone 50 taun - saka polisine sing miskin kanthi finansial lan durung berkembang, dheweke wis dadi kekuwatan wétan. Misuwur amarga bandara desainer lan, mesthi, Rain Whirlwind, grojogan njero ruangan paling dhuwur ing donya.
  • Barcelona, ​​Spanyol). Ibukutha Catalan arsitektur, kreatif, lan pantai dadi magnet kanggo turis amarga ngalami jaman susah sajrone pandemi kasebut. Akeh bar, sing ditutup ing garis pantai amarga ora ana tamu sing ngunjungi, bisa uga ora tau mbukak.
  • Los Angeles, USA). Kutha Angels wisata lan kuliner mboko sithik wiwit sadar sawise Covid-19, nanging iki ora ngalang-alangi supaya tetep dadi salah sawijining megacities sing apik banget ing donya.
  • Madrid, Spanyol). Ibukutha Spanyol minangka pendatang anyar ing sepuluh besar, nanging wis suwe dadi turis kanggo dideleng. Ekonomi ibukutha wis cukup maju lan ora mandheg ngupayakake kemajuan. Kutha iki duwe iklim sing apik kanggo kesehatan, lan meh kabeh cuaca apik, sing dadi warta apik kanggo pengunjung. Nightlife pulih sawise pandemi (nomer 6 ing peringkat hiburan), perencanaan kutha tetep dikembangake.

Perhotelan lan sikap tumrap para emigran

Endi papan sing paling apik kanggo dipanggoni turis lan sing pengin tetep tetep? Ing pirang-pirang negara, dheweke nduwe sikap grapyak marang tamu lan tekan omah sing tetep. Sadurunge pandemi, kutha kasebut kalebu: Alicante, Malaga, Lisbon, Valencia, Buenos Aires lan liya-liyane. Sing paling setya miturut rating Expat Insider taun 2020 yaiku Semenanjung Iberia.

Spanyol Alicante lan Portugis Lisbon grapyak banget: para pengunjung wareg karo standar urip, hiburan budaya lan kemampuan sinau basa kanthi cepet.

Pindhah menyang negara liya kadang angel banget: panguwasa negara kasebut kanthi ketat ngobati wong-wong sing ngubengi jagad iki kanggo nggoleki kutha paling apik kanggo urip. Asring kudu alesan sing apik kanggo pindhah: omah-omah resmi, pegawean, utawa anané modal sing apik.

Kesempatan kanggo entuk ijin omah utawa dadi warga negara mundhak ing antarane para investor. Kanggo melu program investasi moneter, dheweke nyumbang jumlah tartamtu kanggo pangembangan ekonomi negara sing bakal dirampungake. Wong asing sing imigrasi bisa mbukak bisnis, tuku omah / apartemen utawa dana setoran.

Program investasi aktif digunakake ing Spanyol, Portugal, Yunani. Amerika uga seneng nyedhiyakake papan perlindungan kanggo warga negara liya sing aman finansial sing siyap nandur modal. Pelamar omah sing wis diumumake bisa pindhah menyang omah permanen ing metropolis asing liwat investasi gedhe ing negara tuan rumah.

Nyaman lan resik

 

Wina ana ing nomer 32 saka sepuluh besar, lan dianggep minangka salah sawijining sing paling akeh papan sing paling apik ora kebeneran. Iki minangka kutha sing apik banget kanthi sejarah, ekonomi maju, monumen arsitektur, lan budaya. Ing prasarana kutha sing maju, papan sing penting diwenehake kanggo area rekreasi ijo, taman, omah kopi. Pendhudhuk Wina minangka penggemar transportasi umum, mula dheweke ora pindhah akeh ing mobil pribadi, saengga bisa njaga kebersihan lurung-lurung lan hawa seger kanthi luwih akeh. Wina diakoni ing taun 2021 kutha sing paling apik kanggo urip ing babagan ekologi.

Austria kanthi rela ngidini para emigran tetep permanen kanthi solvensi finansial sing terakhir. Kajaba iku, investasi modal ora dibutuhake, nanging pelamar kanggo ijin omah utawa kewarganegaraan wajib menehi bukti kapabilitas finansial. Syarat iki adhedhasar kahanan liyane: meh ing negara kasebut meh 6 wulan setaun.

Tingkat lan kualitas urip 

Zurich minangka pusat ekonomi lan kutha paling gedhe ing Swiss (sanajan pedunung cilik - 428 wong) rangking nomer 000 ing rangking 36 paling dhuwur. Miturut akeh para migran kutha paling apik ing saindenging jagad ing babagan kesejahteraan lan kesejahteraan. Zurich sing kepenak, rapi, borjuis lan seneng bisnis, Zurich narik dhompet saka saindenging jagad. Kajaba padha kanggo urip lan bisnis. Nomer warga nganggur rangking 9. Kutha iki ana ing sepuluh besar Global 500.

Swiss ngundang para imigran sing sugih lan mandiri kanggo omah permanen, nanging kudu dibayar pajeg gunggunge tahunan 450000 franc. Kanggo entuk ijin omah, sampeyan kudu manggon ing Zurich meh 200 dina setaun - iki minangka sarat sing dibutuhake para panguwasa Swiss.

Business

Kanggo akeh negara paling apik kanggo urip lan nindakake bisnis yaiku Amerika Serikat. Miturut Startup Genome, New York, San Francisco lan London kalebu ing dhaptar kutha sing paling dihormati kanggo nggawe startup.

Heart of America pancen rangking nomer loro ing dhaptar sing paling akeh, ora mung ing babagan acara budaya lan pusat, nanging uga ing babagan telusuran kerja lan implementasi kabeh jinis ide bisnis. New York ing urutan nomer papat babagan jumlah Kantor Global.

San Francisco nggawe dhaptar iki amarga ana kabeh organisasi teknologi - Lembah Silicon. Metropolis iki dadi omah kanggo akeh wong sing duwe pendhidhikan ing universitas, lan persentase wong asing ing antarane kalebu akeh. Kutha endi sing luwih becik dienggoni - New York utawa San Francisco - kabeh wong nemtokake dhewe, nanging syarat perusahaan migrasi AS padha kanggo kabeh wong.

Kanggo layak urip ing Amerika, para migran kudu entuk visa: EB5 (kanthi investasi $ 900000) utawa E2 ($ 100000). EB5 nganggep investasi pasif, sing ora prelu melu kerja ing perusahaan kasebut. E2 tegese mbukak bisnis ing Amerika Serikat. Mung pilihan pertama sing kasedhiya kanggo wong Rusia, sing ora trep lan nguntungake wong akeh amarga kudu ngenteni 2 taun maneh. Kajaba iku, gunggunge akeh banget. Nanging sampeyan bisa mbukak cara liyane: dhisik entuk kewarganegaraan Grenada (negara sing perjanjian wis ditandatangani karo wong Amerika), nalika mbayar paspor $ 15000. Lan sawise iku, ndhaptar visa E2 Amerika. Kanggo langsung ndhaptar kewarganegaraan Grenada lan E2 ing Amerika Serikat, dheweke nandur modal 250000%.

London wis nyekel posisi paling dhuwur ing babagan standar urip ing bagan dunya kutha sing luwih saka pirang-pirang taun suwene. Pendapatan sing akeh saka masarakat, anane prasarana sing maju: monum arsitektur, museum paling apik ing saindenging jagad, universitas, lan liya-liyane mbantu dheweke dadi sing pertama. Inggris ngetokake ijin - Investor visa telung taun kanggo kabeh wong asing sing sugih sing pengin nandur modal luwih saka 2 yuta dolar ing pangembangan negara sing nganggo basa Inggris. Migran sing sugih, sawise subsidi saka Inggris, bisa urip, makarya lan sinau ing negara kasebut.

Rekreasi

Kutha sing paling apik ing saindenging jagad Lisbon bisa dianggep minangka tujuan preinan. Kutha iki minangka kutha paling tuwa lan paling gedhe ing saindenging jagad, Eropa Kulon lan pelabuhan utama Portugal. Amarga iklim Mediterania sing nyenengake, Lisbon duwe musim salju paling anget ing Eropa lan dina sing cerah saben taun. Iki minangka resor lan kutha sing aman kanthi pedunung luwih saka 500 ewu wong. Portugal - negara paling apik kanggo urip kanggo sampeyan sing seneng iklim sing anget lan papan banyu: Samodra Atlantik dununge cedhak. Ing taun 2020, negara kidul diwenehi nomer pisanan ing plancongan Eropa.

Kosmopolitan entuk idin omah ing Portugal uga kanthi investasi: paling ora 250000 euro. Tumindak populer ing antarane wong-wong sing pengin manggon ing omah permanen yaiku akuisisi real estate: omah utawa apartemen saka 900000 euro.

Masak

Ing peringkat panganan paling enak ing kutha London, London asring dadi rangking kaping pisanan, kanthi luwih saka 70 restoran sing dibintangi Michelin. Perusahaan kuliner ing London nyedhiyakake tamu lan warga sing asli lan sajian daging, iwak, sayuran. Ibukutha Inggris terus dadi kutha sing paling apik lan ing babagan budaya lan kuliner.

Pusat gastronomi kaya Tokyo (nomer 5 ing dhaptar Resonan) ora bisa diabaikan. 230 restoran kalebu lintang Michelin. Pirang-pirang atus macem-macem masakan enak kanthi bahan alami biasane nggawe turis nggawe keaslian lan rasa sing unik. Chahan, imoni, wagashi, sushi - nggawe gourmets jatuh cinta lan tetep ing kutha Jepang supaya asring seneng masakan Jepang.

Pancen angel banget entuk idin ijin ing Jepang, amarga negara kasebut minangka negara cilik sing katutup kanthi pedunung sing padhet. Sampeyan bisa entuk paspor Jepang ing ngisor iki:

  • perkawinan sing sah karo warga / warga negara Jepang;
  • papan dununge paling ora 5 taun ing wilayah negara bagian (syarat kanggo kabeh pelamar).
  • prentah sing apik kanggo basa Jepang lisan lan tulisan;
  • nganakake kegiyatan resmi ing Jepang, kalebu profesionalisme karyawan sing dhuwur;
  • pelamar kudu duwe paling ora $ 25000.

Sampeyan bisa ngarih-arih pihak berwenang Jepang kanggo menehi ijin omah yen sampeyan nandur modal $ 50000 ing Ibu Kota Rising Sun. Kanggo nindakake iki, dheweke mbukak usahane dhewe-dhewe, sing didhukung lan dikembangake kabeh wektu, nyedhiyakake proyek kanggo warga kutha. Sanalika, volume investasi kudu saya tambah.

Tokyo bakal dadi kutha paling apik ing saindenging jagad kanggo panggonan permanen, yen sampeyan netepi kabeh syarat, ngurmati negara lan adat istiadat lan menehi kontribusi sing cukup kanggo ekonomi.

Real Estate

Tuku real estate duwe bathi ing papan kasebut papan dununge paling apik, contone, - ing Barcelona. Kutha Spanyol minangka kutha Spanyol ing pesisir Mediterania kanthi industri lan perdagangan maju, lan uga titik penting saka rute turis. Papan sing apik iki saben taun sadurunge pandemi narik ribuan turis, lan sajrone epidemi kasebut ditutup kanggo akses, sing ora bisa mengaruhi ekonomi Portugis, lan utamane pasar real estate. Saiki sampeyan bisa tuku omah ing Spanyol kanthi diskon 30%, lan biaya per meter persegi ing pungkasan taun 2020 yaiku 1391 euro. Nalika turis bali menyang Barcelona, ​​harga bakal munggah. Sing nandur modal ing real estate saiki bisa entuk penghasilan saka nyewa utawa adol sawise batese dibukak.

Ing Barcelona, ​​uga ana program investasi kanggo para kosmopolitan: sumbangan kanggo finansial kutha kasebut udakara 500000 euro.

Pangembangan mbesuk

Salah siji papan sing paling apik mbesuk bisa dadi Athena. Dheweke ana ing nomer 29 ing dhaptar megacities sing duwe bathi. Ibukutha Yunani minangka pusat budaya, sejarah lan ekonomi kanthi kahanan cuaca sing apik banget kanggo urip. Biaya urip ing kene luwih murah tinimbang dibandhingake karo kutha-kutha liyane, sing bisa nyenengake para turis. Potensi ibukutha Yunani tuwuh saben taun, amarga pamrentahane melu reformasi ekonomi, utamane yaiku perjuangan nglawan korupsi.

Wong-wong sing pengin urip ing Athena kudu nandur modal saka 250000 euro.

Kutha endi sing luwih becik dienggoni - wong kasebut dhewe sing mutusake. Mengkono yen wis ngunjungi metropolis, turis seneng banget mula dheweke ngimpi pindhah luwih awal. Mujudake rencana kanggo realistis, nanging kudu eling yen pamukiman maneh menyang negara liya ora kedadeyan tanpa adaptasi lan stres, lan prakteke mokal tanpa kontribusi finansial.

AAAA ADVISER bakal mbantu sampeyan dadi peserta proyek investasi ing negara-negara sing kepengin ngakses wong independen finansial. AAAA ADVISER minangka agen sing dilisensi kanggo program kewarganegaraan resmi adhedhasar investasi dening para migran. Ing kene sampeyan bakal nampa pitulung lan saran ahli babagan kabeh masalah entuk ijin omah utawa Kewarganegaraan kanthi Investasi.

  • Hubungi spesialis lan sampeyan bakal menehi saran babagan kabeh opsi kanggo entuk ijin omah, omah permanen, lan Kewarganegaraan Kapindho +79100007020
  • Dolan maring situs lengkap: VNZ.SU

↑ papan dununge paling apik ↑ negara paling apik kanggo urip ↑ negara endi sing luwih becik dienggoni ↑ kutha sing luwih becik dienggoni ↑ negara paling apik ing donya ↑ kutha paling apik ing saindenging jagad ↑ negara paling apik kanggo urip ↑ kutha paling apik kanggo urip ↑ papan dununge paling apik ↑ negara dununge ↑ kutha kanggo urip ↑ negara ijin panggonan ↑ negara panggonan permanen ↑ kanggo papan dununge permanen ↑ ninggalake negara ↑