Idin Residensi ing Negara-negara Eropa

Ana akeh pilihan kanggo entuk ijin omah ing Eropa. Ana sing kompleks, sing liyane luwih sederhana. Kabeh gumantung karo aturan migrasi negara tartamtu, kahanan urip pelamar lan motif obah. Mula, ora ana resep universal babagan cara entuk idin omah ing Eropa kanthi luwih cepet lan gampang. Ing sawetara negara, prosedur iki bakal cukup gampang kanggo wong Rusia, dene ing negara liyane bakal rumit kanthi macem-macem kahanan tambahan. Sawise nganalisa ukum migrasi saka papat negara Eropa lan pengalaman kanca senegara sing pindhah menyang kana, kita nggawe ringkesan lengkap. Sawise maca, para pamaca bakal bisa ngerti endi sing paling gampang kanggo entuk ijin omah lan omah permanen ing Eropa. Bisa uga ana sebab idin kanggo menehi ijin omah dening panguwasa migrasi negara tartamtu lan biaya prosedur kasebut uga diwenehake ing kene.

Ijin omah ing negara-negara Eropa 

Pilihan kanggo njaluk ijin panggonan ing Eropa akeh. Ana sing kompleks, sing liyane luwih sederhana. Kabeh gumantung karo aturan migrasi negara tartamtu, kahanan urip pelamar lan motif obah. Mula, resep universal, kepiye supaya luwih cepet lan gampang Ijin omah ing Eropa, ora. Ing sawetara negara, prosedur iki bakal cukup gampang kanggo wong Rusia, dene ing negara liyane bakal rumit kanthi macem-macem kahanan tambahan. Sawise nganalisa ukum migrasi saka papat negara Eropa lan pengalaman kanca senegara sing pindhah menyang kana, kita nggawe ringkesan lengkap. Sawise maca, para pamaca bakal bisa ngerteni endi cara paling gampang kanggo entuk ijin omah и Papan dununge permanen ing Eropa... Bisa uga ana sebab idin saka idin ijin omah dening panguwasa migrasi negara tartamtu lan biaya prosedur kasebut uga diwenehake ing kene.

Kauntungan saka ijin omah ing Eropa

Ana akeh sebab kenapa wong-wong Rusia entuk ijin omah ing Uni Eropa. Ing ngisor iki sing utama:

  • Standar lan kualitas akomodasi sing dhuwur.
  • Ekonomi sing stabil, mengaruhi tatanan lan pangembangan bisnis kanthi positif.
  • Kamungkinan entuk utangan kredit kanthi suku bunga bank sing murah.
  • Kemampuan kanggo mbukak celengan ing bank Eropa kanthi rating reliabilitas sing dhuwur.
  • Dijamin ora sah saka tabungan pribadi, celengan, investasi lan properti pribadi.
  • Plancongan gratis visa gratis ing negara-negara UE lan pirang-pirang negara ing saindenging jagad sing nggawe kesepakatan sing relevan karo Uni Eropa.
  • Akses menyang pendhidhikan kualitas lan layanan kesehatan, kanthi gaji dhuwur. 

Kanggo akeh wong, ijin panggonan Uni Eropa minangka langkah pertama kanggo entuk kewarganegaraan Eropa.

Endi papan sing paling gampang lan cara entuk ijin omah 

Pitakon saka ngendi cara paling gampang kanggo entuk ijin omah rada kontroversial. Sampeyan kudu njupuk tingkat kesejahteraan para migran, umur, pendhidhikan, status sosial lan nuansa tambahan liyane. Umumé, pilihan sing luwih ketat lan, manut, alangan birokrasi luwih akeh ana ing negara-negara makmur ekonomi sing ora prelu narik migran. Iki kalebu Inggris, Swedia, Luksemburg, Walanda. Ing wektu sing padha, ijin omah ing Eropa bisa ditanggepi miturut program khusus sing makarya ing sawetara negara bagian. Tujuan program kasebut yaiku kanggo narik kawigaten para spesialis sing nduweni kualifikasi ing pasar domestik. Kajaba iku, ijin omah ing Eropa asring diwenehake kanggo investor sugih sing bisa nandur modal ing ekonomi negara. Rata-rata, ukurane diwiwiti saka 350 ewu €, lan bentuk investasi beda. Ing antarane opsi utama kanggo entuk ijin omah ing Eropa, sampeyan kudu nuduhake:

  1. Tuku properti sing ora bisa dipindhah ing Uni Eropa kanthi regane ora kurang saka jumlah tetep. Iki minangka salah sawijining cara sing paling umum kanggo entuk ijin panggonan Uni Eropa. Cocog kanggo akeh wong Rusia sing sugih sing pengin pindhah menyang Uni Eropa.
  2. Investasi ing ekonomi lokal. Ngidini, saliyane kanggo entuk ijin panggonan, duwe bathi kanggo investasi tabungan ing saham Eropa utawa ing bisnis sing duwe bathi sing stabil.
  3. Registrasi perusahaan sampeyan dhewe lan nggawe proyek kanggo warga. Keuntungan utama pilihan iki yaiku kesempatan kanggo wirausaha ngembangake bisnis dhewe ing kondhisi stabilitas ekonomi, ora ana korupsi lan alangan birokrasi.
  4. Perkawinan lan warga negara utawa warga negara Eropa.
  5. Entuk ijin omah ing Eropa liwat lapangan kerja ing program khusus sing nyimpulake kontrak terbuka karo perusahaan lokal. Buruh musiman sing kerja kanggo periode tetep ora memenuhi syarat kanggo kriteria kasebut.
  6. Nyawiji kulawarga. Kesempatan iki bisa digunakake dening sedulur sing cedhak karo warga negara Uni Eropa - bojo lan bocah, lan kadang wong tuwa (pensiunan, wong miskin, cacat).
  7. Pendidikan ing institusi pendhidhikan kanthi akreditasi negara. Ing sawetara negara, ijin omah ing UE uga diwenehake kanggo njupuk kursus kanggo sinau lan nambah basa lokal.
  8. Karya ilmiah miturut kontrak karo organisasi pendhidhikan utawa riset.
  9. Pakaryan sing gegandhengan karo tetep ing wilayah negara Eropa. Karyawan departemen diplomatik lan perwakilan resmi (ilmiah, bisnis, budaya) kalebu ing kategori iki.
  10. Perawatan jangka panjang lan kursus rehabilitasi.
  11. Idin omah ing Uni Eropa kanggo entuk keuntungan khusus. Iki diwenehake kanthi basis individu, biasane kanthi keputusan pribadi kepala negara utawa karo keputusan parlemen.
  12. Aktivitas sukarela.
  13. Idin omah nasional - kanggo njaga identitas nasional utawa budaya.

Sawise nampa ijin omah, wong asing nampa hak kanggo sabanjure menehi omah permanen ing Eropa, uga sawetara pilihan tambahan liyane. Contone, wong kaya kasebut bisa entuk plot lahan kanthi kepemilikan pribadi lan nindakake tindakan signifikan sing sah sing ora bisa diakses para wong manca liyane. Sabanjure, kita bakal nimbang babagan nuansa ijin omah ing Eropa, supaya luwih gampang lan luwih murah nalika nindakake iki.

Austria 

Pilihan sing paling disenengi kanggo entuk ijin omah Austria yaiku RWR-Karte. Iki sing diarani "kertu abang-putih-abang" sing ditanggepi kanggo spesialis sing nduweni kualifikasi. Pelamar RWR-Karte kudu ngirim cek karo instansi pamrentah kanggo tundhuk karo standar profesional sing wis ditemtokake, sing kalebu sawetara kriteria sing beda.

Ragad Registrasi ijin omah kanthi kertu abang-abang-abang regane € 30 nganti 100 €.

Kahanan Paling asring, pengusaha nglamar metode naturalisasi ing Austria. Dheweke dijaluk njaluk pendapat saka departemen tenaga kerja negara babagan keuntungan kegiatan bisnis kanggo ekonomi negara kasebut.

Pilihan liyane:

  • Kanggo individu sing regane dhuwur - status kasebut ora ngidini dheweke kerja lan nindakake bisnis ing Austria. Ditanggepi miturut kuota sing diwatesi banget ing saben negara federal. Pelamar kudu menehi bukti dokumenter babagan penghasilan saben wulan paling ora 2000 € kanggo saben anggota kulawarga. Ing salah sawijining bank sing beroperasi ing Austria, paling ora kudu ana 20 ewu € kanggo wong diwasa lan 10 ewu kanggo bocah cilik.
  • Kertu biru. Spesialis sing dipekerjakake bisa dipikolehi yen duwe undhangan resmi saka majikan Austria, ing kontrak kerja kanthi jumlah penghasilan saben wulan ora kurang saka 4100 €.

Kemungkinan nambah ijin omah sing dipikolehi gumantung saka derajat integrasi warga asing menyang urip masarakat lokal. Sampeyan kudu terus nambah katrampilan berbahasa, milih bocah ing institusi pendhidhikan lokal, ngetokake kabijakan asuransi medis lan sosial.

Belgium

Cara sing paling umum kanggo entuk ijin omah ing Kerajaan Belgia yaiku:

  • Kontrak kerja karo perusahaan Belgia.
  • Tuku perusahaan komersial sing wis kedhaftar ing Belgia.
  • Mbukak bisnis sampeyan dhewe ing kene, kena nyuda pajak taunan paling ora € 90 ewu. Yaiku, supaya perusahaan kasebut ora fiktif, nanging aktif kanthi aktif.

Biaya registrasi - wiwit 30 ewu €.

Kahanan Penerbitan idin kerja ing Kerajaan Belgia winates banget. Kuota liyane diwenehake kanggo spesialis sing mumpuni sing makarya ing bidang teknologi IT, kesehatan, wong sing duwe pendhidhikan teknik. Sampeyan uga bisa entuk ijin omah kanggo siswa sing ndhaptar ing universitas Belgia.

Bulgaria

Luwih gampang entuk ijin omah ing kene tinimbang ing Eropa Kulon. Alesan utama nyedhiyakake ing kene yaiku:

  • Proyek investasi.
  • Kasedhiya tunjangan pensiun.
  • Tuku real estate.
  • Registrasi kantor perwakilan perusahaan komersial kanthi registrasi wajib karo pejabat pajak.
  • Miwiti bisnis kanthi nggawe luwih saka rolas posisi kanggo warga Bulgaria
  • Kesimpulan saka serikat perkawinan karo warga negara / Bulgaria sipil utawa negara Uni Eropa.
  • Anane akar etnis Bulgaria.

Kahanan Pelamar kudu memenuhi syarat, gumantung karo motif migrasi. Ndhuweni omah ing Bulgaria - duwe utawa nyewa jangka panjang, lan sarana urip. Dokumentasikake tingkat penghasilan lan lamar kabijakan medis asuransi. Ketentuan pertimbangan aplikasi sing diajukake ora ngluwihi 1 wulan.

Biaya. Yen motif menehi ijin omah yaiku tuku real estate, mula regane kudu ngluwihi 300 ewu €. Kanggo investor, ambang investasi murah yaiku € 125, lan iki mesthine minangka wilayah sing durung maju, dudu ibukota lan pusat gedhe. Akuisisi real estate utawa investasi bisa ditindakake ora mung dening individu, nanging uga entitas hukum. Banjur hak ijin omah dipikolehi dening pamilik struktur komersial iki, sing duwe luwih saka 50% ibukutha resmi. Kanggo wong asing sing nglamar amarga alasan liyane, kudu ana luwih saka 2 ewu euro ing setoran kasebut.

Inggris Raya 

Entuk kewarganegaraan UK iku angel. Cara paling apik kanggo entuk ijin omah ing kene yaiku nggunakake tawaran VIP. Cara sing disederhanakake iki yaiku entuk status sajrone wolung minggu minangka imbalan investasi sing signifikan. Pilihan investasi ing ngisor iki bisa uga:

  • Tuku sekuritas pamrentah.
  • Tuku saham ing dana investasi lokal.
  • Akuisisi kepentingan ing perusahaan sing ndaftar ing pulau kasebut lan dadi warga pajak Inggris.

Kahanan Nalika nandur modal, sampeyan mung bisa nggunakake modal, lan ora nyilih dana. Asal dhuwit sing diinvestasikan kudu didokumentasikake. Nalika pasangan sing omah-omah entuk idin omah ing Inggris, total aset investasi bakal dianggep.

Biaya. Kanggo entuk ijin omah ing Inggris kanthi tawaran VIP sing disederhanakake, sampeyan kudu nandur modal paling ora 2 yuta kanggo pangembangan ekonomi negara kasebut. Kecepatan menehi status omah permanen sabanjure proporsional karo ukuran aset sing diinvestasikan:

  • 2 nganti 5 yuta kilogram - 5 taun.
  • 5 nganti 10 yuta - 3 taun,
  • Luwih saka 10 yuta - 2 taun.

Hungary 

Mbok manawa negara iki minangka pilihan paling apik kanggo wong-wong Rusia sing kepengin ngerti ijin omah ing Eropa: ing endi luwih gampang lan luwih murah. Ing Hongaria, bisa ditanggepi secepat mungkin saka negara-negara UE liyane - mung telung minggu. Preferensi kasebut diwenehake kanggo wong sing duwe dhuwit tartamtu.

Biaya. Jumlah investasi kudu ngluwihi 300 ewu € saben kulawarga pelamar. Ditambah maneh, mbayar biaya siji kali 60 ewu €.

Kahanan Program migrasi ekonomi nyedhiyakake investasi langsung dana ing obligasi pamrentah kanthi pulangan dijamin ing wektu limang taun. Sawise menehi ijin omah ing telung minggu, investor bisa njaluk omah permanen sawise nem wulan. Pilihan liyane kalebu:

  • Mbukak perusahaan komersial kanthi modal sah paling ora 10 ewu euro. Dheweke kudu nindakake kegiatan komersial sing aktif lan mbayar pajeg kanggo anggaran kasebut. Idin omah ora mung diwenehake marang pemilik bisnis, nanging uga kanggo kabeh kulawargane.
  • Tuku real estate sing cocog karo syarat tartamtu. Ambang rega minimal ora ditemtokake ing kene, nanging biaya rata-rata apartemen ing pedalaman Hongaria ora ngluwihi 25 ewu €. Kajaba iku, akun pelamar lan saben sedulur kudu duwe luwih saka 6 €.

Ing kasus kasebut, entuk omah permanen mung bisa ditindakake sawise telung taun, lan kewarganegaraan Hongaria - sawise 5 taun maneh. Iki menehi total wolung taun.

Saksa 

Jerman dibedakake karo standar urip sing dhuwur banget, mula, akeh wong sing pengin pindhah menyang omah permanen. Mula, rada angel golek ijin panggonan ing Jerman, apamaneh amarga kedadeyan anyar - kedadeyan para migran sing ora terkendali saka wilayah Timur Tengah lan Afrika. Pilihan sing paling terjangkau kanggo entuk ijin omah ing Eropa liwat layanan migrasi Jerman yaiku investasi ing ekonomi Jerman paling ora setengah yuta €. Dadi, sampeyan bisa mbukak perusahaan kanthi limang warga Jerman sing makarya. Siji kahanan maneh: warga Republik Federal Jerman utawa wong sing status permanen bisa dadi direktur umum.

Pilihan liyane:

  • Solvensi finansial. Jumlah minimal akun pelamar disetel kanthi independen dening saben lahan FRG.
  • Kertu Biru. Ditanggepi mung kanggo profesional sing nduweni kualifikasi sing diundang saka luar negeri dening perusahaan lokal.
  • Investasi ing bisnis ing wilayah tartamtu. Pelamar kudu sehat finansial, duwe pengalaman wirausaha, lan menehi rencana bisnis rinci. Wiwit taun 2012 ambang investasi minimal kanggo kahanan iki wis dibatalake.

Sampeyan uga bisa njaluk idin omah ing kene amarga alasan:

  • Status pengungsi.
  • Sinau ing institusi pendhidhikan lokal.
  • Pakaryan resmi.
  • Nyawiji kulawarga.
  • Menehi suaka politik.

Yunani 

Marang latar mburi negara EU liyane, tawaran migrasi panguwasa Yunani katon apik banget. Sampeyan bisa entuk ijin omah ing Uni Eropa sajrone sewulan. Iki mbutuhake investasi jumlah tartamtu ing real estate utawa ekonomi Yunani. Iki bisa uga:

  • Nggawe perusahaan bisnis anyar utawa tuku sing wis ana. Jumlah biaya kudu ngluwihi 300 ewu €.
  • Akuisisi real estate kanggo 250 ewu € saben pelamar, utawa 500 ewu kanggo kulawarga.

Kahanan Investor diwenehake kanthi jumlah mupangat sing maksimal. Syarat kanggo omah wajib ing Yunani 183 dina saben taun dibatalake. Pilihan kasebut kanthi kemungkinan meh 100% njamin panyediaan ijin omah.

Pilihan liyane. Para migran sing sugih finansial bisa nyedhiyakake paling ora 24 ewu euro menyang rekening ing bank-bank Yunani. Yen pamindhahan kasebut direncanakake karo kabeh kulawarga, mula bakal nandur modal 20% kanggo pasangan lan 15% liyane kanggo bocah cilik. Sampeyan uga duwe dokumen sing negesake rata-rata penghasilan saben wulan luwih saka 2 ewu €.

Denmark

Ing babagan kebijakan migrasi, kerajaan Skandinavia iki dianggep minangka negara Uni Eropa sing paling konservatif lan tertutup. Penyediaan ijin omah ing kene digandhengake karo kuota sing ketat. Cara paling gampang kanggo entuk ijin omah ing Denmark yaiku investasi bisnis: mbukak bisnis sampeyan ing kene, tuku perusahaan komersial utawa bagean saka saham kasebut.

Biaya. Investasi minimal kudu ngluwihi 50 ewu €.

Kahanan Perusahaan sing dibukak kudu duwe warga negara Denmark ing negara kasebut, lan uga tundhuk karo kabeh persyaratane pajak, tenaga kerja lan undang-undang liyane ing negara kasebut. Ijin omah yen investasi bisnis diwenehake suwene 12 wulan, lan kudu diperbarui saben taun suwene 3 taun.

Irlandia

Miturut hukum Irlandia, kanggo entuk ijin omah, investasi gabungan diidini: investasi ing ekonomi lan akuisisi real estate.

Biaya. Biaya minimal paling ora sak yuta €. Saka jumlah kasebut, ora luwih saka 50% diidini digunakake kanggo real estate, lan sisane kudu nganggo investasi ing ekonomi pulau kasebut. Iki bisa dadi tuku sekuritas komersial umum utawa pribadi, tuku saham ing bisnis, utawa kabeh perusahaan operasi.

Kahanan Investasi kudu digawe tanpa nggunakake dana utangan. Investor kudu nampilake dokumen sing negesake investasi dhewe, dudu dana bank. Kanggo anggota kulawarga, ijin omah diwenehake tanpa pembayaran lan investasi liyane.

Spanyol 

Kanggo tuku real estate kanthi jumlah tartamtu ing Spanyol, sampeyan bisa entuk "ijin omah emas". Sampeyan bisa tuku omah, real estate komersial, utawa lahan.

Biaya. Investasi minimal kanggo entuk "ijin omah emas" yaiku 500 ewu €.

Kahanan Durasi prosedur kasebut ora ngluwihi sewulan. Sawise nampa status iki, cukup kanggo wong asing tetep ing Spanyol ora luwih saka 1 dina saben taun. Status sing dipikolehi ora menehi kesempatan kanggo nindakake kegiatan kerja. Iki mbutuhake ijin sing kapisah. Sawise 5 taun, sampeyan bisa ndhaptar omah permanen, lan yen sampeyan wis urip ing kerajaan suwene 10 taun, sampeyan bisa ndhaptar kewarganegaraan Spanyol.

Pilihan liyane:

  • Tuku obligasi pemerintah regane € 2 yuta.
  • Investasi luwih saka € 1 yuta saham perusahaan Spanyol utawa entuk saham ing ibukutha resmi.
  • Mbukak setor ing salah sawijining bank kerajaan kanthi rega 1 yuta €.
  • Nggawe bisnis ing kerajaan kanthi nggawe proyek kanggo warga Spanyol. Undhang-undhang migrasi ora nemtokake ukuran proyek investasi kanthi moneter, nanging perusahaan kudu tumindak kanthi aktif, nyediakake bathi pajak kanggo anggaran. Sampeyan uga wajib tundhuk karo kode tenaga kerja lan persyaratan undang-undang lokal liyane.

Italia 

Miturut undang-undang migrasi Italia, penyediaan ijin omah ing kene minangka pendekatan individu murni, kanthi njupuk sawetara faktor. Dadi, pelamar ora dijamin keputusan positif 100% kanggo aplikasi sing diajukake. Adhedhasar pengalaman entuk ijin omah ing Italia, kita bisa ujar manawa cara sing paling realistis yaiku golek kerja ing organisasi lokal. Kontrak kerja karo wong manca nyedhiyakake: penyediaan perawatan medis, panyediaan omah lan perlindungan sosial. Sampeyan bisa nggawe kesepakatan sadurunge mlebu Italia lan sawise tekan papan kasebut.

Pilihan liyane. Mbukak perusahaan komersial sampeyan dhewe. Investasi awal ing bisnis kudu ngluwihi 10 ewu euro. Sampeyan uga kudu njaluk idin saka panguwasa lokal kanggo mbukak bisnis lan menehi lisensi jinis kegiatan iki. Kadhangkala, rong tahap iki paling angel.

Cyprus 

Siprus uga duwe program investasi dhewe, sing ngidini sampeyan menehi ijin omah ing kene kanthi ijol-ijolan akuisisi real estate.

Biaya. Preferensi kanggo entuk ijin papan dununge diwenehake nalika rampung akta tuku kanthi omah kanthi jumlah 300 ewu € utawa luwih. Kondisi tambahan minangka bukti dokumenter babagan penghasilan tahunan luwih saka 15 ewu €, ditambah uga 5 ewu € saben anggota kulawarga pemohon.

Kahanan Yen sarat sing wis ditemtokake, keputusan positif kanggo aplikasi sing diajukake bakal digawe sajrone telung wulan. Akuisisi real estate kanthi rega nganti 300 ewu uga nyedhiyakake kanggo entuk ijin omah, nanging kanthi jaminan sing luwih murah lan wektu pertimbangan sing dawa. Uga, status kasebut mung bisa diterbitake sajrone setaun, kanthi perlu nganyari maneh sabanjure.

Latvia 

Ing republik Baltik iki, nalika tuku real estate kanthi jumlah 250 ewu €, diidini entuk "ijin omah emas". Kahanan tambahan:

  • Mung siji obyek real estate sing dituku kanthi rega kasebut.
  • Dilarang tuku plot tanah sing kosong lan durung dikembangake.
  • Rega cadastral saka properti sing dituku kudu ngluwihi 80 ewu €.

Biaya. Nalika tuku obyek sing ora bisa dipindhah dadi kepemilikan, pelamar kanggo ijin panggonan ing Latvia kudu mbayar biaya 5% saka regane. Yaiku, kanthi rega minimum sing diidini 250 ewu, bakal dadi 12,5 ewu €.

Kemungkinan liyane Investasi ing bisnis lokal paling ora 35 ewu €. Ing kasus iki, kahanan tambahan ing ngisor iki uga kudu diisi:

  • Staff perusahaan ngluwihi 50 wong.
  • Turnover tahunan perusahaan paling ora 10 yuta €.
  • Pendapatan pajak tahunan nganti anggaran - saka 40 ewu €.

Nalika nandur modal ing bisnis luwih saka 150 ewu euro, pelamar bakal bisa entuk ijin panggonan Latvia tanpa syarat tambahan.

Lithuania 

Ing kene diidini ndhaptar ijin omah nalika mbukak organisasi komersial kanthi telung lapangan kerja kanggo warga Lithuania. Sanalika, butuh udakara 4 wulan kanggo ndhaptar status kasebut.

Biaya. Ukuran investasi dhisikan ing bisnis kudu ngluwihi 28 ewu €.

Kahanan Warga asing duwe hak kanggo njaluk idin omah nem wulan sawise mbukak usahane ing Lithuania. Bagéyan ing ibukutha perusahaan kudu ngluwihi 1/3, nalika dheweke dadi anggota dewan utawa direktur.

Pilihan liyane. Sampeyan uga bisa tuku bisnis siap pakai ing Lithuania, utawa mbukak kantor perwakilan lokal perusahaan sing ndaftar ing negara liya. Ing kasus kasebut, persyaratane tetep padha - nggawe 3 posisi kanggo staf warga Lithuania.

Luksemburg 

Kanggo wong asing sing sugih ing Luksemburg, diwenehake kanggo menehi ijin omah tanpa hak kerja lan bisnis. Pelamar kudu nyathet kahanan finansial lan tuku omah ing kadipaten iki.

Biaya. Pelamar kanggo ijin omah Luksemburg kudu duwe luwih saka 25 ewu € ing akun kasebut.

Pilihan liyane. Diijini kanggo wong asing kanggo njaluk ijin omah kanthi hak kerja nalika nggawe kontrak kerja karo salah sawijining organisasi lokal. Para migran kudu tumindak dadi karyawan.

Malta

Ing Malta, idin omah ora mung disedhiyakake kanggo tuku, nanging uga nalika nyewa omah.

Biaya. Kanggo macem-macem kutha lan wilayah ing negara kasebut, ana macem-macem ambang investasi kanggo tuku real estate. Udakara 220 nganti 275 ewu euro. Nalika nyewa real estate, jumlah pembayaran sewa taunan kudu ngluwihi 9,6 ewu € ing kutha-kutha paling gedhe, lan 8,7 ewu ing padesan. Miturut undang-undang Malta, penyewa sing wis nampa ijin omah uga kudu mbayar biaya pajak 15 ewu euro kanggo kabeh kulawarga saben taun.

Kahanan Registrasi ijin panggonan diijini sadurunge transaksi tuku utawa sewa. Ing kasus iki, aplikasi kasebut dianggep dening panguwasa migrasi sajrone 8 wulan. Yen disetujoni, wong asing kasebut kudu, sajrone taun ngarep, tuku real estate ing kene kanggo kepemilikan pribadi utawa kanggo nyewa. Yen ora, statuse bakal dibatalake.

Pilihan liyane. Pendhudhuk permanen ing negara kasebut kanthi tingkat kesejahteraan tartamtu uga bisa nampa ijin omah Malta. Ambang minimum kanggo penghasilan taunan ora luwih murah tinimbang 25 ewu €. Kajaba iku, pelamar bisa uga duwe tabungan pribadi luwih saka setengah yuta euro. Yen sampeyan arep pindhah menyang Malta karo kulawarga, sampeyan bakal nambah 150 ewu kanggo saben anggota. Bubar, program migrasi "Ijin omah kanggo investasi" wis dilebokake ing pulau kasebut.

Netherlands 

Ana kesempatan standar Uni Eropa kanggo entuk ijin omah - lapangan kerja, sinau ing institusi pendhidhikan lokal, penyatuan kulawarga, lsp. Antarane penawaran spesial yaiku ijin omah kanggo pengusaha manca negara sing pengin mbukak usahane dhewe ing kerajaan iki. Bentuk bisnis sing paling populer ing kene yaiku LLC. Rata-rata, butuh nganti patang wulan kanggo mbukak masarakat.

Biaya. Kapitalisasi perusahaan komersial nalika dibukak kudu ngluwihi 18 ewu €.

Poland 

Undhang-undhang imigrasi ing Polandia ngidini menehi ijin panggonan kanggo wirausaha asing yen dheweke dadi pemilik utawa manajer perusahaan kasebut.

Biaya. Tingkat kapitalisasi perusahaan sing kadaptar ing Polandia kudu ngluwihi 1300 €, lan rata-rata omset tahunan yaiku 13 ewu €.

Kahanan Staff perusahaan asing kudu paling ora rong warga Polandia. Sawise 5 taun, pengusaha asing duwe hak ndhaptar omah permanen.

Pilihan liyane. Cara liya yaiku mbukak perusahaan komersial, ing ngendi warga Polandia, utawa negara-negara UE, bakal diangkat dadi direktur utawa ketua dewan. Ketentuan registrasi tetep padha.

Portugal 

Ana program migrasi kanggo entuk ijin omah ing Eropa kanthi wektu sing cendhak. Dadi, nalika tuku real estate, wong asing bakal bisa entuk ijin omah sajrone rong wulan. Kajaba iku, iki ora mung ditrapake kanggo pelamar dhewe, nanging langsung kanggo kabeh kulawargane tanpa biaya tambahan.

Biaya. Sampeyan bisa tuku siji utawa sawetara obyek sekaligus. Kahanan kasebut yaiku total rega tuku kudu ngluwihi 250 ewu €. Biaya tambahan kanggo registrasi status yaiku 10 ewu euro.

Kahanan Sampeyan kudu tuku sadurunge ngirim aplikasi menyang layanan migrasi. Aplikasi kanggo menehi status kasebut kudu diajukake sadurunge kadaluwarsa 90 dina wiwit tanggal mlebu ing negara kasebut.

Pilihan liyane:

  • Penyediaan ijin panggonan Portugis uga disedhiyakake kanggo para investor sing wis nandur modal paling ora siji yuta euro ing ekonomi negara kasebut. Wangun investasi bisa uga ana - tuku saham utawa sekuritas liyane, saham ing perusahaan komersial Portugis.
  • Mbukak bisnis ing Portugal sing nyedhiyakake luwih saka 10 posisi kanggo warga Portugis. Wujud bisnis sing utama ing kene yaiku perusahaan saham gabungan.

Rumania 

Entuk ijin omah Rumania minangka prosedur sing angel banget. Investor asing ing kene tanggung jawab layanan pemerintah khusus ARIS. Karyawan kasebut kanthi tliti mriksa saben proyek investasi sing diusulake para pengusaha asing.

Biaya. Kanggo mbukak bisnis utawa investasi dhuwit, perusahaan Romania kudu nggunakake paling ora 100 ewu €.

Kahanan Proyek bisnis rinci dikirim menyang panguwasa ARIS, sing nyedhiyakake 15 panggonan kanggo warga Romania. Ijin omah kanggo pengusaha asing ditanggepi setaun, lan sawise iku diwajibake nganyari saben taun suwene 5 taun. Ing pungkasan periode iki, diidini kanggo njaluk omah permanen.

Slowakia

Entuk idin ijin ing Slowakia ora ditindakake amarga ana sebab, nanging kanggo nggayuh tujuan tartamtu dening para migran:

  • Latihan.
  • Pakaryan.
  • Miwiti bisnis sampeyan dhewe.
  • Kagiyatan ilmiah lan pendhidhikan.

Sampeyan uga bisa njaluk ijin omah Slowakia, yen sampeyan duwe kertu biru Uni Eropa, kanthi dhasar manunggal kulawarga, dadi etnis Slowakia. Pilihan sing paling gampang kanggo wong Rusia yaiku mbukak lan mbukak usahane dhewe ing Slowakia. Bentuk kegiatan wirausaha sing disenengi yaiku LLC. Registrasi biasane ora luwih saka 4-5 wulan.

Biaya. Pelamar kanggo ijin omah Slowakia kudu paling ora duwe 23 ewu € ing akun bank. Modal resmi perusahaan sing dibukak ngluwihi 5 ewu €.

Kahanan Pelamar kudu nyathet kasedhiyan finansial, ngirim rencana bisnis menyang layanan migrasi, tuku utawa nyewa ruang tamu ing negara kasebut, lan nerbitake kabijakan asuransi medis. Ijin omah bisa diwenehake sajrone nem wulan nganti rong taun, sawise iku kudu dianyarake.

Slovenia 

Cara paling gampang lan paling cepet kanggo entuk ijin omah ing Slovenia yaiku ndhaptar perusahaan sampeyan ing kene utawa investasi ing perusahaan lokal sing wis ana. Wong loro bisa ndhaptar status iki sekaligus: pamilik perusahaan, sing paling ora duwe 51% modal resmi, lan direktur kasebut. Istilah kanggo pertimbangan aplikasi kanggo menehi status udakara. 1 wulan

Biaya. Investasi ing bisnis kudu 50,0 ewu €.

 

Kahanan Wong sing mbukak utawa entuk perusahaan ing Slovenia uga kudu tuku utawa nyewa ruang tamu ing kene. Entuk ijin omah mung bisa ditindakake sawise registrasi resmi perusahaan karo pejabat pajak. Prosedur iki bisa suwene 3 nganti 5 wulan. Ditambah status - menehi wong asing hak kerja ing Uni Eropa.

Finland 

Rong jinis ijin omah diwenehake ing kene:

  1. Kategori "A" - terus-terusan, diterbitake suwene 4 taun. Trep kanggo miwiti lan nindakake bisnis ing Finlandia.
  2. Kategori "B" - sauntara, sajrone latihan utawa nggarap kontrak jangka tetep.

Undhang-undhang imigrasi Finlandia utamane manut karo investor asing. Jumlah penolakan kanggo menehi ijin omah kanggo wong kasebut umume minimal, lan prosedur kanggo entuk status ora ngluwihi suwene nem wulan.

Biaya. Modal resmi perusahaan sing dibukak dening wong asing ing Finlandia kudu ngluwihi € 2,5 ewu, lan penghasilan pribadi pelamar kudu luwih saka € 1,5 ewu.

Kahanan Paling ora setengah saka anggota dewan perusahaan komersial kudu dadi warga Uni Eropa. Pengusaha asing uga kudu nyedhiyakake proyek bisnis sing rinci. Yen ora, undang-undang Finlandia pancen setya karo investor bisnis manca:

  • Ora ana syarat kanggo ukuran turnover perusahaan.
  • Ora ana prasyarat ing babagan nggawe proyek kanggo warga Finlandia.
  • Ora ana ambang ngisor kanggo jumlah investasi.

Cukup kanggo perusahaan fungsi, pajak dadi anggaran, lan upah dibayar kanggo karyawan.

France 

Prancis duwe program ijin omah pilihan kanggo wong sing duwe finansial. Sejatine, ora nyedhiyakake idin kanggo nindakake bisnis utawa lapangan kerja pribadi. Prosedur registrasi mbutuhake nganti nem wulan.

Biaya. Ing bank Prancis, pelamar kudu duwe paling ora 30 ewu €. Ditambah jumlah sing padha kanggo saben anggota kulawarga sing njaluk ijin omah.

Kahanan Kanggo ngonfirmasi kasedhiyan finansial, sampeyan kudu menehi dokumen kanggo karyawan babagan institusi penghasilan, faktur, lan perjanjian kanggo tuku utawa nyewa ruang tamu ing Prancis.

Pilihan liyane:

  • Investasi Kanggo entuk ijin panggonan sing disenengi, sampeyan kudu investasi paling ora € 10 yuta ing ekonomi Prancis. Investor kudu entuk paling ora 30% saham utawa saham organisasi komersial. Yen perusahaan anyar digawe, karyawane kudu luwih saka 50 karyawan.
  • Status komersial. Disedhiyakake dening manajer perusahaan lan kulawargane.
  • Pegawe liya. Ditanggepi kanggo karyawan firma asing, cabang lan kantor perwakilan sing kadaptar ing Prancis.

Kroasia

Ing kene, warga negara asing sing bisa tuku kanthi gampang bisa entuk idin omah nalika ndhaptar perusahaan komersial ing Kroasia.

Biaya. Jumlah minimal modal resmi ora kurang saka 2,7 ewu €.

Kahanan Pelamar ijin omah duwe bagean paling ora 51% ing perusahaan sing ndaftar ing Kroasia. Yen kondhisi kasebut bisa dipenuhi, wong asing nampa lisensi sing ngidini nindakake kegiatan produksi lan perdagangan. Sanalika, ora dilarang yen perusahaan duwe 100 persen saham ibukutha asing.

Pilihan liyane. Diidini kanggo njaluk idin omah kanggo wong asing sing duwe jabatan manajerial ing perusahaan sing ndaftar ing Kroasia. Ukuran gaji kudu ing level rata-rata nasional, yaiku udakara 1,1 ewu €. Kapitalisasi organisasi sing dibukak dening wong manca kudu luwih saka 13 ewu €, lan punggawane kalebu telung warga Kroasia.

Czech Republic 

Luwih gampang ndhaptar ijin omah kanggo investor bisnis ing Republik Ceko tinimbang karo pelamar liyane. Wangun kegiatan wirausaha sing paling umum ing kene yaiku LLC, amarga wirausaha individu mbayar kontribusi pajak gedhe. Registrasi butuh nganti sewulan, ditambah sawetara wulan maneh, sampeyan kudu ngenteni ijin omah. Kabeh kulawarga migran bisa entuk status kasebut.

Biaya. Total biaya:

  • Registrasi ijin omah saka 1 ewu €.
  • Registrasi LLC - 3 ewu, kanthi kapitalisasi 7,5 ewu €.
  • Registrasi JSC - 5 ewu, kanthi kapitalisasi 140 ewu €.

Pelamar kudu duwe luwih saka € 3 ing akun kasebut.

Kahanan Sampeyan kudu ndhaptar perusahaan sadurunge ndhaptar ijin panggonan Ceko. Pelamar bisa dadi pendiri perusahaan utawa direktur, kanthi lisensi sing cocog.

Swedia 

Kerajaan Skandinavia iki minangka negara paling tertutup kanggo para migran ing Eropa. Kanggo entuk ijin omah ing kene, pengusaha kudu ndhaptar JSC ing kene.

Biaya. Kanggo ndhaptar perusahaan ing Swedia regane 10 ewu, kanggo entuk ijin omah - € 2 liyane. Kanggo anggota kulawarga, sampeyan uga kudu mbayar tambahan € 250. Pelamar kudu duwe luwih saka 1250 ewu € ing akun kasebut, lan 21 ewu maneh kanggo pasangan lan 10,5 ewu kanggo saben bocah.

Kahanan Mung warga Uni Eropa sing duwe hak didhaptar dadi manajer perusahaan.

Estonia 

Wong sing arep entuk ijin omah ing Estonia diwenehi kesempatan kaya ngono kanggo nandur modal ing ekonomi negara.

Biaya. Jumlah investasi minimal yaiku saka 66 €, kanthi jinis aset ing ngisor iki:

  • Dana pribadi investor bisnis.
  • Pinjaman subordinat.
  • Biaya properti utama perusahaan sing nembe dibukak.

Kahanan Perusahaan sing ndaftar nanging ora ngasilake penghasilan bakal langsung dikendali amarga bisa uga fiktif. Mula, perusahaan sing mbukak kudu ngasilake penghasilan, saengga pemilike bakal kelangan status ijin omah. Karyawan kudu duwe warga Estonia. Kanggo ndhaptar perusahaan, pengusaha asing kudu menehi rencana bisnis rinci, dokumen babagan asal usul ibukutha awal lan perjanjian kanggo tuku utawa sewa papan urip ing Estonia.

Idin Residensi ing Negara-negara Eropa ing njaba UE

Albania 

Ing Albania, diidini njupuk idin omah kanthi visa "D" kanggo wong sing duwe omah ing kene. Amarga negara Adriatik iki misuwur banget karo para pecinta preinan ing pinggir segara, pilihan iki dikarepake banget.

Biaya. Ing tengah ibukutha negara, rega per meter persegi real estate omah saka 800 €, lan ing pinggiran Tirana - 350. Ing pusat-pusat resort, biaya omah bisa nganti 1200 € saben meter persegi.

Kahanan Bebarengan karo aplikasi kasebut, sampeyan kudu menehi sertifikat kepemilikan ruang tamu lan jumlah dhuwit kanggo urip. Wiwitane, status kasebut diwenehake setaun, sawise nganyari maneh - kaping pindho luwih suwene rong taun. Banjur sampeyan bisa ndhaptar omah permanen.

Pilihan liyane. Skema sing disederhanakake kanggo entuk ijin omah Albania uga ditrapake kanggo investor bisnis. Registrasi perusahaan anyar ing kene mbutuhake wektu ora luwih saka 1-5 dina, lan regane udakara 250-400 €. Jumlah kapitalisasi ora ditetepake kanthi sah. Investor sing nandur modal luwih saka € 100 ing ekonomi negara kasebut langsung diwenehake kewarganegaraan Albania.

Andorra 

Ing kepala sekolah Pyrenean cilik iki, ana sawetara opsi kanggo entuk ijin omah:

  • Tuku omah.
  • Investasi ing bisnis Andorran.
  • Tuku obligasi pemerintah.

Ing kasus kasebut, jumlah investasi minimal diwiwiti saka 350 ewu €. Uga, pelamar kudu duwe omah pribadi utawa nyewa ing kene, lan manggon ing kepala sekolah paling ora 90 dina saben taun.

Biaya. Menyang akun depositori ing dana finansial INAF lokal, sampeyan kudu ngirim 50 ewu € kanggo pelamar dhewe, ditambah 10 ewu kanggo saben anggota kulawarga. Ana persyaratan kanggo rata-rata penghasilan taunan: 36 ewu kanggo pelamar lan 12 ewu kanggo tanggungane.

Kahanan Amarga Andorra dudu bagean saka Uni Eropa, ijin omah ora kanthi otomatis menehi hak manggon ing Uni Eropa. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ndhaptar visa Schengen kanthi kapisah.

Bosnia-Herzegovina

Cara paling gampang kanggo entuk ijin omah ing Bosnia lan Herzegovina yaiku ndhaptar perusahaan komersial sampeyan dhewe. Panjaluk sing ditawakake ing kene kanggo investor bisnis minimal.

Biaya. Pelamar kudu duwe luwih saka 1,5 ewu € ing akun deposit.

Kahanan Acara registrasi biasane mbutuhake wektu 2 nganti 4 minggu, ditambah jumlah sing padha bakal entuk surat idin. Kasedhiya telung taun, yen sampeyan duwe omah dhewe utawa nyewa sajrone nem wulan utawa luwih.

Pilihan liyane. Tuku real estate kanthi rega apa wae. Sampeyan kudu mbayar ragad pajak 2% saka rega tuku lan nganti ewu euro kanggo gaweyane spesialis.

Iceland 

Pancen angel banget kanggo entuk ijin omah ing Islandia, sanajan tuku real estate ing pulau kasebut lan mbukak perusahaan sampeyan dhewe. Negara kasebut duwe watesan sing ketat ing bidang migrasi, lan ana sing ora kalebu mung kanggo sing nyumbang kanggo pangembangan makroekonomi Islandia. Ing kasus liyane, luwih akeh sing bisa dipercaya investor bisnis yaiku nyedhiyakake visa mlebu pirang-pirang.

Liechtenstein

Ing negara mikro alpine, pilihan sing paling gampang kanggo entuk ijin omah yaiku kerja resmi ing perusahaan lokal. Nanging ana siji alangan ing kene: mung wong sing wis duwe ijin lokal utawa ing negara UE apa wae sing ditampa bisa dadi kepala sekolah. Kajaba iku, pelamar kudu duwe spesialisasi khusus sing dikarepake ing Liechtenstein.

Makedonia

Sampeyan bisa entuk ijin omah ing kene nalika ndhaptar perusahaan anyar.

Kahanan Pelamar kudu dadi pemilik real estate komersial ing wilayah Makedonia - titik penjualan, kantor, lokakarya produksi. Aturan migrasi Makedonia ora nampa kewarganegaraan ganda. Mula, wong Rusia sing mutusake manggon ing republik Yugoslavia iki kudu nyerah paspor Rusia sing wis ana.

Monako 

Principality of Monaco minangka salah sawijining pusat hiburan ing pinggir laut lan judi. Mula, biaya urip regane larang banget ing kene, sanajan dibandhingake karo Prancis lan Italia sing tanggi. Mula, wong sing sugih banget bakal bisa mapan ing kene. Minangka konfirmasi kamardikan finansial, para migran kudu duwe akun bank udakara 250 ewu €. Pertimbangan lamaran sing dikirimake udakara 5 minggu.

Kahanan Kanggo mbukak bisnis ing Monaco, sampeyan butuh idin khusus saka pihak berwenang lan tuku kantor utawa real estate komersial ing wilayah kepala sekolah. Kapitalisasi minimal perusahaan sing nembe dibukak yaiku saka 15 ewu €. Wiwitane, status kasebut diwenehake setaun, banjur berturut-turut suwene 2 lan 3 taun. Ing pungkasan periode kasebut, para migran nampa Visa Penduduk Pilihan Monegasque, sing sah nganti 10 taun. Bisa ditambah kaping pirang-pirang, tanpa watesan.

Norway 

Cara paling gampang kanggo entuk ijin omah Norwegia yaiku mbukak bisnis sampeyan ing kene.

Biaya. Biaya registrasi bakal nganti 13 ewu € - iki ibukutha perusahaan sing kudu dibukak.

Kahanan Pelamar kudu duwe pengalaman ing bidang wirausaha lan kudu ngirim proyek bisnis rinci kanggo dipertimbangkan dening pejabat Norwegia. Mung warga negara Norwegia sing bisa diangkat dadi direktur utawa manajer perusahaan.

San marino 

Ing negara bagian cilik San Marino, sing diubengi kabeh wilayah Italia, paling gampang entuk ijin omah kanggo wong sing sugih. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mbuktekake paling ora ana 500 ewu €, utawa tuku real estate ing kene kanthi jumlah sing padha. Sawise entuk ijin omah, kanggo ndhaptar kewarganegaraan San Marino, sampeyan kudu ngenteni 30 taun maneh.

Serbia 

Kanggo nyedhiyakake ijin panggonan Serbia, cukup kanggo tuku perusahaan sing wis operasi ing kene, utawa kanthi miwiti bisnis sampeyan dhewe.

Biaya. Modal sing sah paling ora kudu paling sethithik 500 euro, lan prosedur registrasi regane 1200 €. Kanggo perusahaan saham, jumlah modal resmi luwih dhuwur:

  • JSC - 10 ewu.
  • CJSC - 25 ewu.

Akun pengusaha kudu duwe luwih saka 3,5 ewu €.

Kahanan Antarane syarat tambahan: anane proyek bisnis lan omah pribadi utawa nyewa ing Serbia.

Pilihan liyane. Sawise bukti solvitas lan kasedhiyan omah, wong asing kasebut nampa ijin omah suwene telung taun. Jumlah tuku real estate ora ditemtokake miturut ukum, sanajan proyek kasebut wis dipertimbangkan dening pejabat Serbia.

Turki 

Cara paling gampang kanggo entuk ijin omah Turki yaiku status jangka cendhak - ora luwih saka 1 taun. Dheweke ngetokake dheweke amarga alasan ing ngisor iki:

  • Nikah karo warga Turki.
  • Latihan.
  • Pakaryan.
  • Tuku properti.
  • Miwiti bisnis sampeyan dhewe.

Biaya. Kanggo entuk status kasebut, wong asing kudu paling ora 5,5 ewu € ing akun pribadine. Rega tuku real estate ora diwatesi kanthi cara apa wae. Kanggo prosedur registrasi, sampeyan kudu mbayar udakara 2 ewu €.

Montenegro 

Saiki, ana program sing diluncurake ing Montenegro sing ngidini sampeyan menehi ijin panggonan lokal kanggo kabeh pamilik omah ing negara kasebut. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu menehi bukti anane 3,65 ewu euro ing akun pelamar. Pilihan liyane yaiku mbukak perusahaan bisnis sampeyan dhewe ing negara iki.

Biaya. Hukum imigrasi lokal setya banget karo investor bisnis. Kanggo mbukak perusahaan sampeyan, cukup yen sampeyan duwe modal 1 €, lan ing akun bank - 300 €.

Kahanan Pelamar kudu duwe asuransi kesehatan, dhuwit ing akun kasebut lan ora ana cathetan pidana.

Swiss 

Cara paling gampang kanggo manggon ing Swiss yaiku kanggo wong asing sing sugih. Kanggo perwakilan migrasi VIP, registrasi status ijin omah ora luwih saka nem wulan. Jumlah investasi ing kasus iki kudu pinunjul banget. Nanging kaluwihan saka urip ing Swiss luwih akeh - wiwit saka standar urip lan keamanan sing dhuwur, nganti gerakan bebas ing wilayah Schengen.

Biaya. Ana rong cara kanggo investasi total:

  1. Pasif, kanthi bentuk pajeg gunggunge sing dibayar menyang kas negara negara Swiss. Ukurane 100 ewu euro saben taun.
  2. Investasi ing bisnis operasi - saka 1 yuta €.

Prosedur registrasi regane CHF 50.

Kahanan Saben pengusaha sing pengin ndhaptar bisnis ing Swiss bakal entuk proses pemilihan sing serius. Ana akeh pelamar, lan panguwasa milih sing paling pantes ing antarane. Mula, mbayar pajeg gunggunge minangka cara sing luwih realistis kanggo entuk ijin omah Swiss.

Entuk ijin omah ing Eropa 

Kaya sing sampeyan ngerteni, saben negara Eropa nawakake pilihan sing disenengi. Mula, saben wong Rusia sing pengin pindhah mrana kudu nerusake kriteria subyektif. Kanggo warga sing sugih, pilihan sing paling nguntungake yaiku investasi ing real estate. Yen sampeyan pengin pindhah kanthi bebas ing saindenging Uni Eropa, mula pilih ijin panggonan ing negara-negara Schengen.

AAAA ADVISER bakal mbantu sampeyan dadi peserta proyek investasi ing negara-negara sing kepengin ngakses wong independen finansial. AAAA ADVISER minangka agen sing dilisensi kanggo program kewarganegaraan resmi adhedhasar investasi dening para migran. Ing kene sampeyan bakal nampa pitulung lan saran ahli babagan kabeh masalah entuk ijin omah utawa Kewarganegaraan kanthi Investasi.

  • Hubungi spesialis lan sampeyan bakal menehi saran babagan kabeh opsi kanggo entuk ijin omah, omah permanen, lan Kewarganegaraan Kapindho +79100007020
  • Dolan maring situs lengkap: VNZ.SU

ijin panggonan ing negara-negara eropa ↑ plus idin omah ing Eropa ↑ endi sing paling gampang lan carane entuk ijin omah ↑ endi cara paling gampang kanggo entuk ijin omah ↑ carane entuk ijin omah ↑ entuk ijin omah ing Eropa ↑ carane entuk ijin omah ing Eropa ↑ ing endi luwih gampang entuk ijin omah ing Eropa ↑ entuk ijin papan dununge ing Eropa ↑ ijin panggonan ing negara-negara Eropa non-eu ↑ ijin panggonan ing negara-negara eropa ora klebu ing eu ↑ ijin omah ora eu ↑ ijin panggonan ora ing negara eu ↑ Ijin omah ing Eropa ↑ Ijin omah EU ↑