News

  • Idin Residensi ing Negara-negara Eropa

    Ana akeh pilihan kanggo entuk ijin omah ing Eropa. Ana sing kompleks, sing liyane luwih sederhana. Kabeh gumantung karo aturan migrasi ...
  • PLACE paling apik kanggo urip

    Kepiye cara nemtokake papan sing paling apik kanggo urip ing planet Bumi? - saka pengalamanku dhewe, kanthi pitulung saran saka kosmopolitan liyane lan organisasi khusus ...
  • PIRING KANGGO WIS KANGGO MILIK

    Pira kewarganegaraan sing diidini ing Rusia diatur karo artikel Konstitusi Federasi Rusia kaping 62. Hukum Dasar ora nglarang macem-macem kewarganegaraan. Ing jurisprudence ...
  • IMIGRASI TO SPAIN

    Cara paling gampang kanggo dadi warga negara Spanyol yaiku entuk ijin omah liwat investasi. Kanthi opsi iki, sampeyan bisa pindhah menyang ...
  • STANDAR LIVING NEGARA

    Publikasi populer lan organisasi sing misuwur saben taun nerbitake dhaptar lan tabel ing negara paling sugih lan paling mlarat, sing kalebu macem-macem indikator. ...
  • Idin RESIDENSI GREECE. ORGANISASI GOLEK DENGAN BIAYA MINIMUM

    Program Yunani kanggo entuk idin omah kanthi investasi wis ana 10 taun. Sajrone wektu iki, kabeh jinis ...
  • KETENTUAN SYARAT IMIGRASI IMIGRASI

    Konsep "migrasi", kaya istilah liyane sing padha, asring digunakake ing pangertene sing salah. Ing artikel iki, kita bakal nyoba ngerteni ing ...
  • Pindhah menyang negara liya kanggo omah permanen. Apa sing kudu dipilih lan ngapa

    Thanks kanggo artikel iki, sampeyan bakal ngerti papan pamindhahan, negara endi sing kudu dipikirake, lan negara endi sing luwih becik ora dianggep, lan apa sing dibutuhake ...
  • Negara sing kudu dipilih kanggo urip

    Artikel iki bakal mbandhingake ciri mental penduduk Rusia lan Eropa, mbantu ngerti beda lan persamaan utamane, uga kanggo ndeleng ...
  • CARA NGGOLAK KANGGO GUNUNG INGGRIS ING SWITZERLAND ING pitakon lan jawaban

    Swiss minangka negara sing saben taun manggoni posisi paling dhuwur ing peringkat internasional negara-negara miturut standar urip sing diwenehake. Asile ...
  • CITIZENSHIP ST KITTS lan NEVIS ING gambar

    Informasi ringkes babagan Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis Wiwit pungkasan taun 19-an, wong asing duwe kesempatan dadi warga negara liya kanggo bali ...
  • VISA ING USA AS SETELAH 12.04.2021/XNUMX/XNUMX

    Konsulat AS ing Rusia mandheg nampa aplikasi kanggo nerbitake visa menyang Amerika wiwit tanggal 12 Mei 2021. Kabeh wong Rusia padha bergegas njupuk cathetan ing Konsulat ...